Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evel Knievel. Pojem mezi motorkáři. Držitel několika rekordů ve skoku na motocyklu. Když se se svým Harleyem XR-750 dostal na hranici možností, provedl riskantní skok s raketovým vozem X-1 Skycycle . Údajně neměl v těle ani jednu kost, která by nebyla zlomená. Měl na kontě přes 300 skoků, z toho přes 270 úspěšných. Žil naplno. O jeho popularitě svědčí i to, že jeho postelí prošlo přes 2000 žen. Zemřel 30. listopadu 2007 ve věku devětšedesáti let. (Fondak)

(více)

Recenze (3)

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Tak,jak bravurně zahrál G.Hamilton zpěváka Hanka Williamse ve filmu ,,Your Cheatin Heart" , tak stejně si počínal v tomto snímku,kde hrál úplně odlišnou roli,avšak povahově téměř stejnou osobnost.Celý film je možno vidět na IMDb u tvůrce George Hamilton. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zivotopisny film prstrihany s dokumentarnimi zabery, ze zivota legendarniho letce na motorce. Legendarni se teda stal spise svyma nehodama, rekl bych... 2+ ()

Reklama

Fondak 

všechny recenze uživatele

Jen málo lidí má tak nízký pud sebezáchovy jako měl Evel Knievel. I přesto se dožil 69ti let. Do nebe se nepochybně nedostal. Ale vsaďte boty, že v pekle na svým XRku skáče přes pekelný kotle. Evele, ať Ti na Tvé věčné jízdě písty krouží! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama