Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velmi slabý film, kdy se všechno točí jenom okolo baletní akademie, dneska se neubráním srovnání, dvojka je mnohem lepší, nevezmou ji a tak se film netočí jen okolo baletní akademie, tenhle film má možná nějaký cíl nebo myšlenku, ale hrozně moc mu chybí, dokonce si myslím, že ani konec to nezachránil. Film moc nedoporučuji, mám sice ráda filmy tohoto žánru, tento se však moc nepovedl. Podívejte se sami a rozhodněte se podle sebe, mi se nelíbily ty hluché míst a celkově byl tento film podle mě nudný, akorát na usnutí. ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Center Stage pro mě nevyniká jenom nezapomenutelnýma tanečníma číslama, od kterých nejdou odtrhnout oči - to, bez čeho bych si ho sotva pouštěla pokaždý, když si na něj vzpomenu, je hlavní grupa postav. Eva, Eric, Charlie, Jody, Sergei, a nakonec i Maureen a Jim. Ty to, jak spolu fungujou a hlavně se BAVÍ, prostě nehrajou. A to se dneska fakt často nevidí. ()

Reklama

Šiftíček 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé viděla na tanečním soustředění a už tenkrát se mi hrozně líbil. Od té doby, kdykoli jsem mohla, jsem si ho pouštěla znova a znova. Sice jde o klasický příběh s průměrným a předvídatelným dějem, ale i tak to nestrádá na kvalitě. Bravurní taneční výkony - přála jsem si být na jejich místě na jevišti :) ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

1/ Předvídatelný turbo Happy End na závěr.. to beru jako mínus.. copak nelze zakončit film positivně a bez tleskání a bez ovací a bez publika apod.?? 2/ Super mezigenerační střet matky s nenaplněným snem a dcery která za to trpí.. 3/ Skvělé, ale naprosto super scény z baletních představení.. chápu, že to film, ale i tohle museli komparsitsti a herci pracně a dlouho secvičovat a povedlo.. chválím choreografii!!! A hlavně kvůli tomu dostal ode mne tento film tolik hvězd! 4/ Moderní Popelka v novějším podání? :-) 5/ Co je to za komentáře od gouryella, apod. Jaky teenage filmy, jaky Flashdance?? To s tím nemá NIC, prach nic společného!! Jasně.. "teeage" to splňuje.. ale to předsi není jediný, proč by měl být film jen pro teenagery. U mne, mojí matky i ségry.. i manželky tenhle film funguje.. ;-) Hlavně kvůli tomu, že tu dřinu, co s tím ti lidi maj (jako studenti).. dávají ve filmu s jakýmsi "pozlátkem", co nás nutí si řící.. "Ty voe.. to je makačka..", ale líbí se nám na to koukat ;-) 6/ Viděl jsem to už asi po šestý a tentokrát orig.znění v CZ sub., a bombice!!! :-) ()

Lina 

všechny recenze uživatele

Další 70% záležitost. Příběh tři hvězdy, taneční výkony určitě čtyři, možná i víc. Klasický balet a možnosti toho moderního, který se mu klidně může vyrovnat. Jde o jeden ročník výběrové baletní školy s různými typy studentek a studentů, včetně učitelů, s nimiž se dá příležitostně zaplést. Krásná podívaná a poctivá baletní práce, takže jsem v hodnocení přidala. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama