Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký výbuch ve Světovém obchodním centru - dvou věží velkého mrakodrapu - otřásl světem. Záhadné okolnosti, nejasní teroristé... to vše se vám odhalí v tomto napínavé thrilleru. (Warner Home Video CZ)

Recenze (7)

woody 

všechny recenze uživatele

Film popisuje co předcházelo útok na WTC v roce 1993 kdy měla jedna řítíce se věž pobořit druhou což se nakonec nestalo a tak teroristé připravovali další akce.Peter Gallagher podává v roli agenta standartní výkon a jeho výrok ,,Pár teroristů můžeme poslat do vězení ale na jejich místo nastoupí další.Amerika je země mnoha možností,terorismu z ní nikdy nezmízí,přijdou další akce,hrozivější.Věřte mi!" a na něho navazující výrok terorista v helikoptéře prolétávající kolem WTC ,,Příště je zničíme obě!" je opravdu skutečnosti se dotýkající. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slušný maso. Každopádně se přidávám k doporučením od Laca a Vegetola a za sebe přidám i tu pátou hvězdu, protože mě baví pozorovat jací jsou ti Amíci retardi a jak si dělají všechno sami o ten útok si vyloženě koledovali, když si pustí do země profesionálního výrobce bomb a dají mu status uprchlíka a věrohodnýho informátora pošlou do hajzlu, protože neprojde detektorem lži. Největší prdel je, že ani z tohohle se nepoučili a tak není divu, že dvojčata nakonec pár let po natočení tohohle nadčasovýho snímku opravdu definitivně žbuchli. Příště je zničím obě!!! Prorocká slova... Peckovní film a nic na co by Amerikánci měli být hrdí.95% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je naozaj desivé sledovať film z roku 1997 o bombovom útoku na Svetové Obchodné Centrum, ktoré sa odohralo v roku 1993. Desivé preto, pretože vtedy ešte nik netušil, že sa moslimákom skutočne o 4 roky podarí zhodiť "dvojičky". A totálne hrôzostrašný je záver filmu, kde sa zatknutý "Allahov pes" pozerá z vrtuľníka na WTC a hovorí - "nabudúce ich zhodíme celé". Čo sa týka samotného filmu, je to TV film, čo je veľmi poznať. Stál pár šupiek a herci sú tiež horší, než tí naši slovenskí. Ale je pravda, že je veľmi zaujímavé sledovať postupnosť tých udalostí, ktoré si "našťastie" vyžiadali len 6 obetí. Navyše do dnešného dňa asi nenájdete iný film, ktorý by sa touto udalosťou zaoberal. Človek si môže len domýšľať, čo v budúcnosti ešte títo synovia pedofilného Allaha spôsobia a dúfam že najviac budú trpieť tí mocní, ktorí ich vpúšťajú do celej kresťanskej Európy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

vegetol to opisal vystizne. Dokumentarne pojaty film o udalosti o ktorej som nevedel, takze pre mna to bolo aj poucne. Najlepsi je zaverecny prislub jedneho z teroristov, ktory sa o par rokov vyplnil. Zislo by sa pokracovanie, ktore by zmapovalo pripravy na utok v roku 2001 a do akej miery mali pachatelia spojenie s tymito teroristami. Snad na to raz HBO dostane odvahu. Ako idealny dvojprogram by som to odporucil s filmom Let číslo 93. 8/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Výborný TV film, který zachycuje události, které předcházely nepodařenému útoku na Světové obchodní centrum na začátku 90. let. Největší devizou filmu je, že není sentimentální a divák se tady nedočká kňouravých smyčců a rádoby poutavých životních osudů. Všechno je tu ukazováno střízlivě, brutálně pragmaticky a téměř dokumentárně. Ironií je, že film prý běžel na americkém HBO pár minut před tím, než letadla nalétla do Dvojčat. Každopádně ideální večerní dvojprogram se Zwickovým Stavem obležení. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

S ohledem na 11. září je to teda dobrá soda. Jsem ráda, že jsem si opět rozšířila obzory o americkou historii. Myslím, že na svou dobu solidně zpracovaný snímek, který nenudí, i když jsem se v něm místy trochu ztrácela. Co k tomu víc říct...američané jsou zjevně národ dementů, když se po útoku v roku 1993 nepoučili. ()

Reklama

Reklama