Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký spisovatel se radí s podivným psychiatrem kvůli plešatění a krachujícímu manželství. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Oskar 

všechny recenze uživatele

"V jednu odpoledne má Řím siestu, všichni jdou do postele. Ti skalní dokonce spí." Původní film Co je nového, kočičko? nebyl zdaleka tak úspěšný, jak být mohl, protože ho v řadě zemí zakázali pro nemravnost. Takže jsem si myslel, že remake vznikal s úmyslem natočit totéž cudněji, aby se cenzor nažral a divák zůstal celý. Jenže tato mladší Kočička je ještě hambatější než originál! :o) Bohužel ne tak vtipná a nesrovnatelně hůř obsazená. První půlka víceméně kopíruje svůj vzor a je o dvě třídy slabší. Druhá, která má s prvním filmem pramálo společného, už sem tam něčím překvapí i pobaví, ale spíš jako takové komediální leporelo, které není spojené příběhem. Z neznámých důvodů dojde i na různé parodie a citace (znělka seriálu Mission: Impossible, westerny, slavná grapefruitová scéna z Public Enemy atd.). Obávám se, že bez znalosti Co je nového, kočičko? a té půvabné možnosti srovnávání se v tom může málokdo orientovat. 50% ()

bloom 

všechny recenze uživatele

...aneb jak vykrást povedený komediální scénář Woodyho Allena. Komedie Co je nového, kočičko měla úspěch a nevím, čí zásluhou se stalo, že musel vzniknout tenhle film, něco mezi remakem a pokračováním. Zápletka je veskrze stejná (pouze se děj neodehrává v Paříži, ale v Římě), gagy podstatně mnohem víc bláznivější (i když to mně zas až tak nevadí), pár motivů a postav ubylo, ale i přibylo. Když to berete jako remake, tak to opravdu ztrácí na originál a budete se chytat za hlavu. Jako pokračování to není zas tak hrozné, ale rapidně chybějí původní herci. Ian McShane ještě tak nevadí, ale ten odporný nechutný tlusťoch, to má být náhrada za Petera Sellerse? Postava Woodyho Allena byla raději vypuštěna v podstatě úplně. Kvalita vtipů opavdu kolísá: jsou tu i celkem povedené dialogy("Nezatahujte mě do toho. Jsem Švýcarka."), zároveň i gagy jak z jiného filmu (psací stroj), úplně zbytečné a nudné (jóga na večírku) až vyloženě trapné. (Filmu asi nejvíc škodí ta gorila a obor vlasové terapie. Já vím, chtěli být jiní než Woody, ale vlasová terapie je trochu moc.) Musím ale přiznat, že jsem se několikrát zasmál. Takže kdyby se to natočilo s původními herci, vypustili některé gagy a scénář by revidoval původní autor Woody Allen (kterému v titulcích nepřiznali ani inspiraci), mohlo to být celkem dobré pokračování. Otázkou však je, jestli by nebylo až moc podobné prvnímu dílu. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde není obsah a vůbec nic, prožívám určitou míru odpovědnosti . Ano bylo by dobré napsat i obsah filmu,ale ten film tak trochu připomíná blázinec ústřední postava je zcela nevěrná své ženě, a vymýšlí si zajímavé lži manželce.Ani další postavy neřeší nic jiného než své sexuální pudy, místy zábavné,ale do své filmové sbírky bych si to rozhodně nezařadil.I když kdo z nás má vlasového psychouše, že ?A koho z nás miluje gorila ?? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama