Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Magnát dávného čínského města zachází už příliš daleko. Bez pořádného důvodu terorizuje nebohé občany a přímo si říká o potrestání. Čtveřice bojovníků, které krutě zmrzačil, se shlukne a společně se pustí do cesty za odplatou. A že to s jejich handicapy nebude zrovna jednoduché. Vždyť jeden je slepý, druhý hluchoněmý, třetí přišel o nohy a čtvrtý o mentální úroveň. (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se MaedhRos, že jsem viděla tenhle film až letos, kdy sbírám všechno s Chen Kuan Taiem. Tohle je skutečná perla od Changa Cheha! Děcko s kovovýma rukama a mstitelé v podání slepec...hluchoněmý...beznohý a idiot(rozkošný Sheng Chiang), to je vážně neuvěřitelné. Když k tomu připočtu Chen Kuan Taie s šedými prameny vlasů jako padoucha, Wang Lung Weie jako padouchaova pohůnka, krásné akrobatické choreografie a skutečně veleprostinký scénář, vyjde mi absolutních pět hvězd pro pět jedů, tentokrát s podtextem pomoci handicapovaným zařadit se do společnosti... :-) ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Svým finálním vyzněním se jedná o trochu stigmatizující snímek, jinak je zde ale vše co se od pozdějších filmu Chang Cheha očekává na svém místě. To dobré a bohužel zase i to špatně. Vrací se herecké „uskupení“ Venom Mob, které si mě nedokázala ve svých předešlých filmech skoro vůbec získat na svojí stranu. Na dobu kdy s režisérem spolupracoval Davida Chiang či Ti Lung se nechytají ani omylem. Největším pozitivem tak je aspoň záporná role Chen Kuan-Taie, který toho sice také moc nepředvádí, ale i tak je radost ho vidět. On a místy brutální akce film zachraňují. Ani tak ale snímek za opětovné zhlédnutí rozhodně nestojí. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Snímek jen pro zasvěcené kung-fu fandy. Nápady velmi zajímavé a vysoká rozmanitost kung-fu mistrů, která prostě baví. Ta trapnost, kterou to občas přináší se dala zkousnout a je to rozhodně jeden z nadprůměrů. 70% ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Quintessential Venom flick. Fandové, kteří si libují v choreografii zatížené na akrobatické kousky a z "operních kejklí" centrálního taiwanského tria jsou odvaření, si ve finále Crippled Avengers nejspíš blahem cvrknou...;-) Navíc se jedná o jeden z těch filmů, kde zaběhaná "Venom formulka" obzvlášť dobře funguje. Chemie a drive, které se z pozdějších Venom filmů začaly pomalu vytrácet, jsou zde dosud přítomny v každém záběru - a i když já osobně se domnívám, že tohle rozhodně není nejlepší Venom film, určitě je to jeden z těch nejvíc okouzlujících - snad proto, že je v něm přítomen onen osvěžující element "urvanosti ze řetězu" - a že působí dojmem, že do něj všichni zúčastnění šli po hlavě. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem si sehnal a shlídl zejména kvůli nechtěné záměně s raritním a ultra-bizardním kung-fu filmečkem Crippled Masters/Tian can di que (1979). Jaké však bylo moje zklamání, když jsem sledoval zase to tisíckrát obehrané "kung-fu" s pěti blbečky, kteří si hrajou na bojovníky a než padne jedna rána, udělají 400 pohybů, 200 salt a 2 výkopy ... No to si můžu zajít do cirkusu a ne koukat na martial arts ... Navíc tyhle filmy ze 70.tek od SB nemají s martial arts nic společného... Je to potrhlé cirkusácké hopsání, s bojem to prostě nemá nic ... Soubojů spousta, kaskadéři výborní, ale příšerná nuda a debilní vtípky ... i když docela dobrý nápad... ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama