Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Tung (Sheng Fu) musí odjet do USA, jelikož v Hong Kongu má problémy s policií. Druhý mladík Yang též odjíždí do USA, ale za studiem. Setkají se v restauraci, kde se oba uchází o místo, a spřátelí se. Jejich cesty se ale rozejdou, když jeden z nich začne obchodovat s drogami... (Modiwish)

Recenze (2)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Mladík Tang uteče do Ameriky, kde se zaplete do světa drogových dealerů... Chinatown Kid je slavný film Alexandera Fu Shenga, ve kterém se sešel se všemi Venoms. Nádherné retrooblečky, pouliční souboje a samozřejmě Fu Sheng, to je záruka špičkové kvality. Pokud ovšem jste zarytí intelektuálové a od hongkongské kinematografie očekáváte hluboké dialogy, neotřelý scénář a překvapivý závěr, budete zklamaní. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Chinatown kid je zatím v mých očích nejlepší role Alexnadera Fu Shenga. Což ale nic nemění na tom že film byl spíš mírným zklamáním. Režisér Chang Cheh je dle mého názoru skvělý na dobové akční filmy, ale tento film odehrávající se v současnosti byl krokem vedle. Smíchání pár záběrů San Franciska s do očí bijící studiovou náhražkou bylo provedeno dost špatně. To a dlouhá stopáž bohužel sráží snímek na kolena. I když je tak akce nejen fyzická, ale dojde i na mačety a střelné zbraně, snaha všech vychází trošku vniveč. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Navzdory skutečnosti, že většina filmu se odehrává v San Franciscu, všechny vozy mají volant na pravé straně a pohybují se na levé straně silnice. (Epistemolog)

Reklama

Reklama