Reklama

Reklama

Bez viny

(seriál)
  • Velká Británie Without Sin
Velká Británie, 2022, 3 h 3 min (Minutáž: 45–46 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Čtyřdílný psychologický thriller zkoumá vztah mezi odsouzeným zločincem a truchlící matkou, která se neúnavně snaží zjistit pravdu. Žena se setkává s mužem uvězněným za vraždu své dcery. Jak se pouto mezi nimi prohlubuje, hrdinka začne tušit, že zločin spáchal někdo jiný. Když se v nebezpečí ocitne další teenager, musí žena s domnělým vrahem svého dítěte spolupracovat, aby se dopátrala pravdy dřív, než bude pozdě... (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Anglická psychologická krimi dráma zasadená do Notinghamu , v ktorej Vicky McClure (Line of Duty (seriál) (2012) , Trigger Point (seriál) (2022) ) hrá matku, ktorej dcéru zavraždili. Chlapík, ktorý sa k činu priznal, vyšle obom rodičom nahrávku, v ktorej všetko ľutuje so žiadosťou o vzájomné stretnutie vo väzení. Popritom sa začnú na povrch postupne vyplavovať záhadné okolnosti okolo úmrtia mladej Maisy. Je to taká jednohubka, ktorá rýchlo odsýpa. Vicky  McClure podáva štandardný výkon, akoby ani nepotrebovala svoju rolu nacvičovať. Nie je to nič svetoborného, ale ani to neurazí. Trochu napätia si divák užije v base, ked v istých situáciach sa kamera celkom slušne pohrala s divákovou hlavou a dokázala vytvoriť dosť nepohodlný pocit. Silnejšie tri hviezdy, alebo slabšie 4. Kvôli Vicky McClure sa prikloním k vyššiemu hodnoteniu ja osobne. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niektoré pasáže úplne zbytočné, pričom aj pri štyroch epizódach sa táto miniséria nevyhla hluchým úsekom, ktoré zbytočne utlmovali inak dobre nastolenú, pokornú atmosféru. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Bohužel jedna z těch slabších kriminálek z Anglie. I přes pouhé 4 díly, táhlé, ničím zajímavé s minimální gradací a bez zajímavého scénáře, který nenapíná ani nebaví a ještě dojde k tomu nejbanálnějšímu vyústění. A ta anglická Vera Farmiga z wishe, byla víc otravná než sympatická. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Tuhle vraždu dokáže vyřešit jen nebojácná taxikářka. Vyzbrojená klíčem na kola jde do souboje s mafiánskou rodinou a pomalým, klopotným pátráním dojde k překvapivému pachateli. 65% ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama