Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ach Bože. Podívala jsem se na jeho penis. Snad si toho nevšiml." Ale všiml, protože myslíš moc nahlas. Já bych se tedy zbláznil, kdybych slyšet všechny ženský myšlenky kolem sebe a rozhodně bych z toho nedokázal vyvodit žádný pozitivum. To Nick se v tom naučil chodit, což mě hodně bavilo a vzbudilo i závist, protože já bych při sexu rozhodně nedokázal zpracovat potřeby partnerky. Jsem rád, když občas zpracuju ty svoje. A už vůbec bych nechtěl vědět, co si o mě ženy myslí. Nakonec jsem rád, že se v tom šílenství depilovaný Nick nepokusil oběsit na svým penisu a místo toho mi přinesl spoustu zábavy. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Komedie prilis nemusim a tie americke uz vobec nie. Iste. Aj tu je dej poskladany z klise, avsak inak je film zalozeny na velmi originalnom napade, a obsahuje kopec vypecenych scen ktore ma vzdy zarucene rozosmeju (napr ked gibson zisti, ze aj ked dokaze pocut, co si zeny myslia, marne pocuva co si myslia dve blondyny-sekretarky, pretoze nemyslia vobec :)). Gibson je skvely a nebyt toho trapneho konca, mozno by to bolo aj za desat. 9/10 ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bavila, přímo královsky, myslím, že by se určitě našlo pár gagů, který jsou opravdu k popukání. Jenže ... no jistě, je tu to jedno velký jenže (které z mého pohledu hodně snížilo kvality filmu), konec všechno takříkajíc "napraví", i hrdina se dokonce "umoudří". Takže z mého pohledu je poslední půlhodina naprosto nicneříkající a hlavně je nevýslovně nudná (hrdina zachraňuje, co se dá, a to jen, aby ukázal, jak se polepšil). No je to tím, že všechno spadne na úroveň červenoknihovného romanťáku, přitom Melu Gibsonovi evidentně tahle role pasuje na tělo a prokazuje svůj nesporný komický talent. Škoda, že scénárista(ka) se tak nechutně podřídil pravidlům "romance" a tím se zdá se i vyřádil. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Sakra dobrá romantická komedie s překvapivě velmi legračním Melem Gibsonem a hezkými písničkami Franka Sinatry. Velice mě pobavilo i cameo Bette Midlerové. Já nejsem takový milovník klišé o "napravování" (to slovo zavání téměř totalitním imperativem), jen mám rád komedie. Hodnotím to tedy jako výbornou komedii, nikoli jako nějaký podělaný příběh s "ponaučením". To jen na vysvětlenou, nechci vypadat jako nějaký Mirek Dušín. 80% ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, milá komedie - asi tak do dvou třetin filmu. Od té doby co Mel "zmoudří" (nebo zmagoří?) a začne rozdávat rozumy o tom, jaká jsem my chlapi sobecká stvoření (neřku-li hovada) neschopná naslouchat ostatním (rozuměj ženám) se mi snímek začal dost nelíbit. Bohužel se nakonec hodně projevilo že film režírovala žena. Bavil jsem se velmi dobře, ale výše zmíněná moralistní poselství si mohou tvůrkyně strčit... do kabelky a odnést si je na schůzku s partnerem do manželské poradny. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama