Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a můj poslední komentář i hodnocení tohoto roku patří této vcelku povedené komedii. Osobně bych sice raději tuto „schopnost“ nikdy neměl, ale Mel Gibson si s tím dokázal poradit po svém, i když se párkrát dostal do nepěkné situace. Ono je vážně lepší ženským raději nerozumět. Helen Hunt mám docela rád, nenudil jsem se, docela se i pobavil, takže dávám lepší průměr. 60% ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bavila, přímo královsky, myslím, že by se určitě našlo pár gagů, který jsou opravdu k popukání. Jenže ... no jistě, je tu to jedno velký jenže (které z mého pohledu hodně snížilo kvality filmu), konec všechno takříkajíc "napraví", i hrdina se dokonce "umoudří". Takže z mého pohledu je poslední půlhodina naprosto nicneříkající a hlavně je nevýslovně nudná (hrdina zachraňuje, co se dá, a to jen, aby ukázal, jak se polepšil). No je to tím, že všechno spadne na úroveň červenoknihovného romanťáku, přitom Melu Gibsonovi evidentně tahle role pasuje na tělo a prokazuje svůj nesporný komický talent. Škoda, že scénárista(ka) se tak nechutně podřídil pravidlům "romance" a tím se zdá se i vyřádil. ()

Reklama

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

Ano, tomuto se říká fim "dominantní ideologie". Být žena, která ze sebe nechce dělat blbku a nestačí jí zasmát se chlapovi v punčocháčích, budu velmi naštvaný/á. Tento film ženy velmi rafinovaně degraduje, i když se přitom tváří hrozně emancipačně a chápavě. Především to není film o tom, co ženy chtějí, ani o tom, jaké ženy jsou. Je to příběh o privilegované vrstvě dobře zajištěných měšťáků, kteří nemají žádné skutečné existenciální, natožpak existenční problémy. Žena je jakoby jen jednoho druhu a stačí jí málo ke spokojenosti. Proto je celé poznání a poselství tak líbezně a nasládle lživé a sebevětší filmařská a herecká profesionalita to nevytrhne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po rokoch mi to už nepripadalo ako taká pecka. Dokiaľ sa na scéne neobjaví Helen Hunt, tak to trvá strašne dlho a príliš vtipné to nie je. Gibson je proste za šovinistické prasa a samo o sebe to nestačí. Scény v ktorých sa chlap prezlieka do ženských šiat alebo si skúša šminky ma neberú. Potom Gibsona osvieti a začne chamtivo využívať svoj dar. Jednotlivé situácie ktoré zažíva mi tiež dvakrát nápadité nepripadali. Až keď prišla na scénu Helen, tak sa naplno rozbehla medzi nimi skvelá komediálna chémia plná vtipných scén. Prekvapivo ale Helen vo filme nemá veľký priestor, čo je škoda. A romantická línia medzi nimi vrátane ich dialógov pôsobí strašne rozpačito. Skoro jak keby nonstop improvizovali a čakali akým smerom sa ich rozhovor vyvinie. Fakt divný film. Takisto mi nesedelo, že ak sa má chlap stať voči ženám viac pozorným a chápavým, tak hneď z neho robia zženštilého chudáka. K tomu niektoré hviezdy ako Alan Alda tu boli úplne nevyužité. Takže dnes to je pre mňa už len mierne nadpriemerná komédia s množstvom hluchých miest, ktoré nie sú vtipné. 6/10. ()

Morien

všechny recenze uživatele

Plácat o tom, jak to strašně natahovali, jak občas vtípky vyšly a občas ne, jak je mi Helen Hunt nesympatická, jak kýč zůstane kýčem, i když je pronášen na pozadí modrých očí Mela Gibsona, se mi tady nechce, tak jen něco poznamenám ohledně dabingu, se kterým film běžel na Nově: Šíleného Maxe nesmí mluvit Indiana Jones!!! ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Prvý film, v ktorom sa spomína internetová stránka eBay (založená v roku 1995). (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)
  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama