Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Recenze (626)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Velice svěží a netradiční romantická komedie, která těží z obrovské herecké souhry hlavních protagonistů. Gibson pomocí svých výrazových prostředků zvládne tradičně snad úplně všechno, zato Huntová je k nepoznání. Sympatický, precizně zvládnutý Gibsonův protiklad unese s přehledem větší komickou tíhu než její partner a kolikrát ve scénách s ním dokonce jasně dominuje! Jen tak dál... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která má sice dost hluchých míst, ale nikdy nesklouzává do trapnosti. Sinatrova hudba to ideálně dokresluje, Melu Gibsonovi komediální žánr sedí a skvělá herečka Helen Huntová nemá chybu. Na konci film trochu ztrácí dech, takže to vidím na slušné 3*. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála dobrých (a navíc originálních) romantických komedií. Navíc mezi Helen Hunt a Melem Gibsonem to patřičně jiskří, oba hrají velmi dobře. ()

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

Ano, tomuto se říká fim "dominantní ideologie". Být žena, která ze sebe nechce dělat blbku a nestačí jí zasmát se chlapovi v punčocháčích, budu velmi naštvaný/á. Tento film ženy velmi rafinovaně degraduje, i když se přitom tváří hrozně emancipačně a chápavě. Především to není film o tom, co ženy chtějí, ani o tom, jaké ženy jsou. Je to příběh o privilegované vrstvě dobře zajištěných měšťáků, kteří nemají žádné skutečné existenciální, natožpak existenční problémy. Žena je jakoby jen jednoho druhu a stačí jí málo ke spokojenosti. Proto je celé poznání a poselství tak líbezně a nasládle lživé a sebevětší filmařská a herecká profesionalita to nevytrhne. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s nápadem. Až uvidíte, co jeden hnusnej šovinista dokáže, když objektům své touhy (tj. všem, byť jenom fyzicky, atraktivním ženám) vidí do hlavy, potrháte se smíchy. A až uvidíte Helen Hunt, budete si jenom přát, aby to skončilo happy endem!!! Tenhle film miluju a asi už navždycky milovat budu. Proč taky neumíme číst svým miláčkům myšlenky? Protože kdyby byl život jednoduchej, nebyla by to taková zábava....i když, kdyby nás to taky změnilo k lepšímu, trochu té zábavy bych oželel. PS: To jak se "pan úžasný" zachoval k Marise Tomei je odpornost. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Milá a nenáročná komedie, která stojí především na perfektním výkon Mela Gibsona, který si roli šovinistického sviňáka evidentně řádně užil. Je celkem škoda, že si nastoupené tempo film neudržel v závěrečných dvaceti minutách. Celkové hodnocení tři a půl... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad byl pohřben nevtipným scénářem stejnou měrou, jako značně dýchavičným tempem vyprávění. 60% Zajímavé komentáře: Tetsuo, ScreamJay, k212, RAPIDUS ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Byl jsem mile překvapen, tedy alespoň většinu filmu, neboť závěr byl hodně "klišovitý" a samozřejmě se dal očekávat už dlouho předem. Každopádně to ale byl skvělý nápad, natočit něco podobného a Mel Gibson mě úplně dostal svou exhibicí v punčochách a s nalakovanými nehty. Jak říkám, škoda té závěrečné zhruba čtvrtiny, hodnocení mohlo být i lepší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $182,811,707Tržby Celosvetovo $374,111,707║ Tento film je pre mňa najlepšia možná romantická komédia čo som videl. Herci v hlavných úlohách Mel Gibson a Helen Hunt majstrovsky zvládajú svoje postavy a tým aj povyšujú súhru a príbeh do úrovne dokonalých. Zábavnosť filmu je tiež výsostne bohatá. /videl v kine: 100%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět a velmi závidím Melu Gibsnovi, že ví (a slyší) po čem ženy touží. Pro mě zajímavější než Deníček Briget J. a prostě nevím proč :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa .. Aspoň na chvíli vědět na co ženy doopravdy myslí a po čem/kom tajně touží ... hmm, slastné to pomyšlení! Ale zpět k filmu - příjemně jsem se pobavil, herecké výkony i formální stránka je na úrovni a Vás doufám snímek potěší stejně. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Mel sice nechává naplno pracovat své charisma i nesporný skvělý komediální talent, ale nikdo jiný mu po hříchu nestačí ani sekundovat. A to včetně scenáristů a paní režisérky. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Skutečně výborný, i když značně děsuplný nápad, díky čemuž jsou ty části filmu, kdy Gibson trpí svou schopností, naprosto excelentní - "necenzurované" štěbetání dcery, konkurentky i všech ostatních příslušnic něžného pohlaví, které se tu vyskytují. Na to se dá dívat stále dokola; škoda jen, že ten závěr víc než jednou nemusím. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s velice dobrým a vtipným Gibsonem a příjemnou Helen Huntovou. Prospěla by akorát kratší délka filmu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

chlapovi, který vůbec neví, po čem ženy touží se říká frajer. nick vyrůstal jako maskot tanečnic v las vegas a pochopit jeho pokřivený pohled na svět by dokázal snad jen Freud. ale zase vleze nejrychleji ženským do ....ehm. jenomže v práci po něm chtějí: MYSLI JAKO BABA! snaží se a právě proto se mu stane nehoda, po které má šanci stát se nejšťastnějším mužem na světě. občas sice trochu přestřelí, ale je na správné cestě. celý film si s mými rty pohrával úsměv a já se poddal té příjemné atmosféře. film je o výkonu M.G. a posléze H.H. a oba hrají velice dobře. podporu mají v kvalitním scénaři, takže si v pohodě sedím a koukám a koukám a .....,,vy jste poslouchal !?".,,víc než si myslíte!" ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Something's Gotta Give - Sammy Davis, Jr. [2:06] ,2. Too Marvelous For Words - Frank Sinatra [2:27] ,3. The Best Is Yet To Come - Nancy Wilson [2:22] ,4. I Won't Dance - Frank Sinatra [3:22] ,5. Bitch - Meredith Brooks [4:13] ,6. The Good Life - Tony Bennett [2:15] ,7. Mack The Knife - Bobby Darin [3:08] ,8. I've Got You Under My Skin - Frank Sinatra [3:42] ,9. If I Had You - Nnenna Freelon [4:48] ,10. What A Girl Wants - Christina Aguilera [3:36] ,11. Nobody But Me - Lou Rawls [2:47] ,12. Night And Day - The Temptations [3:55] ,13. I've Got The World On A String - Peggy Lee [2:20] ,14. Everything About You - Alan Silvestri [3:02], ()

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama