Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tenhle film pozván do kina. Odmítl jsem. Zvoucí mi potom řekla, že to byl skvělý film. Jelikož jsem znal zvoucí tehdy již dostatečně, tedy - jak myslí, jak cítí, jak prožívá a jak hodnotí, tak jsem věděl, že to nebude pro mě nic moc. Později, kdy se začal tenhle film "Po čem ženy touží" dávat často v televizi, tak jsem na chvilku nabyl dojmu, že v něm je i něco poučného. Tento pocit ze mě ale dost rychle zmizel. Navíc mi vadí tak přehrávající herec, jakým je pro mě Mel Gibson. A přece dávám dvě hvězdičky, ale kdyby se ten film nenatočil, jako řada jiných, tak by se nic nestalo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jedna parádna komédia,ktorá ma vždy pobaví.Mel Gibson to uhral bravúrne a s tiež vynikajúcou H.Hunt si náramne sadli a veľmi dobre sa dopĺňali.Musím vyzdvihnúť aj originálnu zápletku,ktorá bola vo filme vynikajúcim sposobom využitá.Vidieť M.Gibsona v pančucháčoch a ešte aj s nalakovanými nechtami,to sa nevidí každí deň.Len ten koniec už bol dosť otrepaný,ale aj tak veľká spokojnosť. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bavila, přímo královsky, myslím, že by se určitě našlo pár gagů, který jsou opravdu k popukání. Jenže ... no jistě, je tu to jedno velký jenže (které z mého pohledu hodně snížilo kvality filmu), konec všechno takříkajíc "napraví", i hrdina se dokonce "umoudří". Takže z mého pohledu je poslední půlhodina naprosto nicneříkající a hlavně je nevýslovně nudná (hrdina zachraňuje, co se dá, a to jen, aby ukázal, jak se polepšil). No je to tím, že všechno spadne na úroveň červenoknihovného romanťáku, přitom Melu Gibsonovi evidentně tahle role pasuje na tělo a prokazuje svůj nesporný komický talent. Škoda, že scénárista(ka) se tak nechutně podřídil pravidlům "romance" a tím se zdá se i vyřádil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak konečně nastal onen slavný den a největší tajemství vesmíru, ženská mysl, bylo odhaleno i mně. Mel se zde představil v docela atypické roli, kde si zahrál obrovského ženského svůdníka. Docela to klukovi šlo. Trošku mě zarmoutila přemíra nehezkých slečen. Mému oku se zalíbila snad jen ta šedá myška se sebevražednými sklony. Pár vtipných momentů se najít určitě dalo. Bohužel je tato komedie šíleně schématická a naprosto předvídatelná, což ji škodí na kráse. Taktéž si myslím, že zkrácení o nějakou tu půlhodinku by filmu rozhodně slušelo. Nicméně jako kulisa k dobrému pití a ještě lepší společnosti snímek poslouží znamenitě. Lepší 3! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s nápadem. Až uvidíte, co jeden hnusnej šovinista dokáže, když objektům své touhy (tj. všem, byť jenom fyzicky, atraktivním ženám) vidí do hlavy, potrháte se smíchy. A až uvidíte Helen Hunt, budete si jenom přát, aby to skončilo happy endem!!! Tenhle film miluju a asi už navždycky milovat budu. Proč taky neumíme číst svým miláčkům myšlenky? Protože kdyby byl život jednoduchej, nebyla by to taková zábava....i když, kdyby nás to taky změnilo k lepšímu, trochu té zábavy bych oželel. PS: To jak se "pan úžasný" zachoval k Marise Tomei je odpornost. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama