Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V chatě leteckého klubu mají členové večírek se striptýzem. V pokročilém čase, když už jsou všichni značně opojeni alkoholem, uvidí před chatou hořící kříž. Martin Grieser ví, kdo jej zapálil a přikáže svému zaměstnanci Waiblingerovi, aby kříž uhasil. Druhý den Grieser skáče s padákem, ten se mu však neotevře, a on se zřítí k zemi a zabije se. Na letiště přijíždějí Benno se Sabrinou - mají vyšetřit, zda šlo o nehodu, či zabití cizí vinou. Pak dostanou zprávu o výbuchu chaty leteckého klubu. Na místě výbuchu zahynul Waiblinger. Sabrina ani Ben nevěří, že by v případě těchto dvou úmrtí šlo o náhodu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vždy slušná podívaná. Někdy je zápletka zajímavá, jindy plytká. Ale na co se vždy těším a co mě nikdy nezklame, je spousta vtipných dialogů mezi kolegy Benem a Sabrinou. Někdy i hodná Benova maminka nezůstane pozadu a svou naivitou přispěje ke vtipnému komentáři v kriminálním příběhu. Dobrý a odlehčený seriál. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně jeden z těch nejlepších dílů z celé série. Hned na začátku se rozjíždí brutální pařba nějakého amatérského leteckého klubu s hektolitry bavorského piva a místními děvkami. Během ní před domem místní čarodějnice zapálí hořící kříž, šéf klubu ji vynadá a druhý den jde skákat tandemový seskok, během kterého se mu nerozepne padák a o průser je zaděláno. Už ten pád byl absurdní a přišel jsem si jak v té nejlepší grotesce, na kterou můžete narazit. Následně se rozjíždí vyšetřování, kde nejlepší moment je, když si Ben pozve na vyšetřování podezřelou plešku a probírá s ním, jak mohl vymlátit celou hospodu kvůli jedné značce bavorského piva. Volný pád je fakt podařený díl. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama