Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obstarožní populární zpěvák Tony vytýká basistovi Maxovi chyby při hře, dojde k hádce a Tony Maxe prakticky vyžene z kapely. Po telefonu se pak pohádá i se svým manažerem Charliem. Chystá se Tonyho koncert, na který má lístky i paní Resi Berghammerová. Tonyho před vystoupením navštíví v šatně jeho milenka, prodavačka uzenin Franzi i s ní se ale náladový Tony pohádá a vyhodí ji. Pak ho ale navštíví ještě někdo. Netrpělivá paní Resi si chce nechat podepsat Tonyho fotografii, jde za ním do šatny a najde ho mrtvého. Vzápětí ji kdosi udeří do hlavy lahví šampaňského. Začíná vyšetřování. Zjistí se, že Toni byl proboden nožem na dopisy, v srdci jsou však dvě rány, z nichž teprve druhá byla smrtelná. Ben a Sabrina vyslýchají i Tonyho manželku a její dvě dcery z prvního manželství a zdá se, že dcery neměly k nevlastnímu otci zrovna dobrý vztah. Zkrátka možných podezřelých je příliš mnoho (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda místního zpěváka bavorské dechovky rozhodí jeho fanoušky. Nejvíc samozřejmě Rézi, která mrtvolu objeví a ještě jí vrah bouchne lampou po hlavě. Následně se rozjíždí vyšetřování, ve kterém zjistíte, že zpěváka z jeho blízkého okolí neměl vůbec nikdo rád. Takže tušíte správně, že podezřelých se vyrojí víc, než dost. Asi nejzapeklitější případ, který Ben vůbec kdy vyšetřoval. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, ten zpěvák vypadal jako úchylák hned od začátku, tak to jeho tajemství nebylo nic překvapivého, ale i tak to byl slušně zapeklitý případ, protože oběť si nadělala nepřátele na všech stranách a bylo zde tedy hodně možností. Navíc zde vždycky byla možná ta Benova teorie "zabil ho někdo, kdo ty příšerné písně už nevydržel" (to by do seznamu podezřelých přidalo i samotného Bena). Benova matka se náhodou připlete i k téhle vraždě a samozřejmě z toho chce něco vytřískat. Já na jejím místě bych radši nikam nechodil, kde se objeví, tam se objeví i mrtvola (syndrom staré Fletcherové). A docela dobrý nápad, že tu máme hned dva vrahy, navzájem nespolupracující. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama