Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eriku Leonbergovou někdo zabil úderem do hlavy a mrtvolu pohodil poblíž odlehlé lesní kaple. Komisař Berghamer při vyšetřování zjišťuje, že se mladá žena chtěla rozvést a na radu právníka se od manžela odstěhovala do hotelu. Chtěl snad její muž vyřešit rodinnou krizi bez komplikovaných soudních jednání? Mezi podezřelé patří také nový přítel oběti, který jí platil hotelový pokoj. Laboratorní testy v osudné ráně prokázaly stopy stříbra. Kriminalista tedy musí najít vražednou zbraň. Přivede ho k pachateli? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zábavný a přesto něčím i trochu tajemný díl. Ta srandovní část se odehrává zejména v bordelu, kde se Ben nejprve stane nedobrovolným zákazníkem tamní dominy a pak státní tajemník von Gluck plazící se nahý za Benovou matkou Resi, která je v domě rozkoše na obhlídce.:) Tajemnější atmosféru navozují scény s rodinou zavražděné, zvlášť ta stará babka o holi a u toho hrající podkresová hudba. Jeden z nejvtipnějších dílů. 65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaručené čtyři hvězdy. Nelze jinak. Je vidět, že zdejší hodnotící hodnotí seriál jako celek a ještě z něj zjevně stejně nic neviděli. Legrace je totiž převeliká. Nejdříve Benovi nařezá zdejší Bad Tölzská domina, která má exkluzivní klienty. Chvíli na to totiž Ben zjistí, že jedním z klientů je i pan státní rada, který tu předvádí nadpozemsky dokonalou roli. Ty pozice, co tu převede, to by mu záviděl kdejakej gigolo s tím nejlepším oblečkem, co by si zrovna představil. Nicméně i vyšetřování tu má úroveň a samozřejmě i stará Berghamerová tu má dost zásadní slovo. Nehledě na to, že je zase v čele úplatkářské komise, která tu opět rozjíždí hodně slušné pecky. Smrt v krajkách je prostě super díl, a ten, kdo se mu nezasměje, zřejmě nemá smysl pro humor. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama