Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Benově matce přijede na návštěvu žena, která je později nalezena v lese mrtvá někdo ji uškrtil prádelní šňůrou. Benova matka se pouští do samostatného pátrání: u lékaře v lázních se dozvídá, že mrtvá žena byla manželkou hudebníka z lázeňského orchestru. Vyšetřování však bude mít přece jen větší šanci na úspěch, když se ho ujme její syn Ben... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

pupidup 

všechny recenze uživatele

možná budu infantilní, ale já ten seriál miluji! Bad Tölz i okolí jsou nádherné exteriéry a jednoznačně zbožňuji inteligentní černý humor hlavního představitele, naprostou stylovou slovní souhru s jeho kolegyní a jeho všetečná matka, která ho chce stále oženit:o)...to je třešnička na dortu! Zápletky průměrné, ale to ostatní dozajista nadprůměr:o)))))) souhlasím s komentářem retrixe. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Reklama

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem v první scéně zjistil, že Benova matka pojede do lázní, tak mi bylo okamžitě jasný, kde se stane vražda. Kde je jeho máma, tam většinou vznikne průser. Každopádně co se týče tohoto dílu, tak je trošku slabší. Překvapující je hlavně závěr, který mě vůbec nenapadl. Ben tu také docela i vyšetřuje. Legrace je pomálu, vynahrazuje ho děsně otravná paní Kučerová, která přečetla tisíce kriminálek a tak předpokládá, že se z ní stal Sherlock Holmes. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama