Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní důlní inženýr Rod Slater je pověřen vedením jednoho zlatého dolu v Johannesburgu. Po čase však přijde na to, že bezpečnost dolu ohrožuje tajné společenství mezinárodních spiklenců, kteří mají v úmyslu podnítit enormní zvýšení cen zlata... (AMC Czech)

Recenze (6)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Romantika, šampaňský, koňak, pusinkování a sem-tam i k věci když už to je drama. Málo z toho zlata. Ale aspoň ta úvodní písnička je dobrá, -i tak že to není ta nominovaná. 2,5/5 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny film o zlatej bani s Rogerom Mooreom /Spy who loved me, Moonraker/ a Rayom Millandom /Ztraceny Vikend 1945, Love Story 1970/. Akcne sceny potesia, dialogy su na urovni : 61 % ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já jen kopu !! A ostatní to pak pohřbívají v bankách.." Zdá se mi opravdu nesmírně zajímavé, jak špatně to v důsledku vždy dopadne s adaptacemi Wilbura Smithe, jakkoli mě tedy ta jeho africká dobrodružství nikdy nezaujala.. A jedno je jisté, totiž že režisér Peter Hunt, který podle většiny stvořil vůbec nejhorší bondovku vůbec - Ano, tu s Georgem Lazenbym !! - s čímž já však naopak nemohu souhlasit, jednoduše skutečně tenhle projekt pohřbil, jakkoli se stříhalo, přepisovalo, přeobsazovalo a jakkoli se překračovaly rozpočty.. Producent Klinger si přivedl téměř kompletní bondovský štáb, a tak se té bizarní asociaci spojené už třeba jen s tou jinak výbornou ústřední písní, ačkoli tedy Elmer Bernstein se tady hodně vytáhl, vůbec nelze divit.. A tak nezbývá než si pohrávat s myšlenkou, jak by Zlato asi vypadalo, kdyby ho skutečně režíroval prvně zvažovaný poduelový začínající Stevie Spielberg.. Podle Moorea příliš mladý a nezkušený.. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama