Nejlepšie domáce videá majú v Amerike dlhú tradíciu (seriál vychádza už 19 rokov, prekonal už 400 častí) ako na Slovensku smiechoty (myslim že 1996-97). Preto v America's Funniest Home Videos už vymysleli okrem trápnych moderátorov (to má asi každý štát) aj iné súťaže okrem víťazstva hlavnej ceny za najlepšie domáce video. Jednou z nich je "head, gut or groin" kde súťažiaci hádajú, či dotyčný vo videu dostane do hlavy, brucha, alebo slabín (väčšinou do rozkroku). Ako vždy, prílišné pozeranie vás zunuje a Američania robia videá "akože" sa niečo stalo, len aby to len mohli poslať a možno aj zarobiť. Nečudo hlavná cena je 10000 doláčov. Domáce videá kde sa všetko aj tak skončí nárazom, alebo predvidateľnou udalosťou boli dobré z boomom videokamier, ale teraz ich už veľmi nemusím.(25.1.2009)
Americký styl zábavy je poněkud odlišný..Pořad,který uvádí Ken středního věku,účes s patkou,porcelánové zuby,naučený úsmev ...Navybíranému publiku se rozsvítí nápis Applause,tak honem Amící zatleskat :) Podprůměrná videa z roku 1,2,3,,,,No,ale když to někoho baví,tak proč ne,,,,,U mě pouze 1 hvězda *(31.12.2011)
Dávám slabou 1* to co jsem viděl byla fakt bída... fůra videí se tváří jako, že to je děsná náhoda, ale zdaleka tomu tak není. Komentáře videí trhají moje uši.. atd.. prostě bída...(15.9.2011)
Vzpomínáte ještě na strejdu Eduarda Hrubeše (to je ten co neváhal a točil a točil a neváhal)? Jestli jste si na Edu vzpomněly, tak můžete Fórky a vtípky brát jako staršího bráchu, zámořský vzor a nebo jenom jako jednu z mnohačetného zástupu podobně stylizovaných televizních „taškařic“.(27.12.2011)