Hrabě Káčula (TV seriál)

• Velká Británie

Count Duckula

Animovaný / Komedie / Rodinný / Horor

Velká Británie, 1987, 65x22 min

Trošku horrůrková zábava pro děti, kterou si asi už nikdy neužijeme, a přitom to byla taková skvělá vě:((27.5.2005)

Původní dabing ČT1 byl geniální a za ty epizody s ním jednoznačně za pět. Neříkám, že by se na to pak nedalo dívat, dalo, ale prostě to už niky nebylo ono:((8.12.2005)

Hrad Káčula! Po mnohá staletí domov bezohledných, krutých a nesmírně zlých kačerů, hrabat Káčulů! "Horrorovější" verze Kačerů z Kačerova aneb hodný upírokačer Káčula nadevše na světě milující kečup a příběhy jeho podobně ujetých temných kamarádů... Milé, vtipné, kouzelné a neskonale zábavné.(13.4.2005)

Z celé té vedlejší kačeří vlny mám rozhodně radši Hraběte Káčulu, méně pak například Detektiva Ducka. Legenda praví, že před lety zakoupila televize jen náhodných 6 dílů, které nebývalou měrou zaujaly, přesto pokračování bylo v nedohlednu. Dnes je z letitého animáku opečovávaná legenda, která se bohužel vrátila v očesaném vydání na DVD (na rozdíl třeba od obdobně poetické Bludičky), ale už to je první krok ke znovuobjevení. Takže máte-li chmurnou náladu a všechny verze Drákuly se vám už vyčerpaly, zvolte pro změnu nemrtvého Kačera. Bude to příjemná změna. "Ale ne, to je sahara!" - "Taky jsem poznala, že to není peršan."(6.10.2011)

Hrabě Káčulu jsem strašně žral. Uznávám je to pitomina par exellance, ale stejně bych si ho rád znova dal.(1.1.2007)

Na tento roztomily serial si pamatuji, kdyz sem se na neho jako maly dival, tusim ze to bylo ve studiu VEGA, a nebo to byl MAGION? To uz si presne nevzpomenu. Hrabe kacula, sluzka Nanny, sluha Hugo, dabelsky Van Gueswing a nebo ti mali havrani skauti, kteri se v kazdem dile snazili dostat az na vrchol hory, na ty vsechny si pamatuji do ted, a ze uz je to par let. Skoda, hodila by se repriza, jak rad bych se na tento animovany skvost zase podival, no snad se jeste dockam.(7.6.2006)

Strašidelné, vtipné, milé, zábavné!(10.8.2009)

Magion a Vega - tak tady jsem to viděl. Nostalgie o upírovi co rád kečup.(7.1.2010)

Povedené, zábavné a dost jsem to hltal. 85%(9.3.2012)

To mě kdysi hodně bavívalo :)(5.9.2011)

kačeři vs. upíři - to byla vychytaná kombinace :D(24.3.2007)

Uaaaaaaaaaaaaa, monster hlina:o))))))(29.4.2008)

Absolutní kult!(2.9.2009)

Kakao a sušenčičky :-) Mohla by být repríza!(24.11.2009)

Hehe..Káčula mě docela bavil :-)(10.3.2010)

Tohle je moje klasika z dětství. Kam se hrabou všichni kačeři apod. Káčula byl největší owner :-)(1.6.2006)

Jako dítě předškolního věku jsem nikdy neměl tu čest... až jako dvaadvacetiletý stařeč jsem poprvý viděl tuhle legrační hororovou show se skvělýmy hlasy Kaisera a Lábuse.. a bavil se jako dítě předškolního věku.. :)(31.3.2009)

Tak tuhle pohádku jsem nejvíc žral když jsem byl malý...byl to mazec. Mohli by to zas dávat...(24.2.2007)

Kdo by neznal tento serial pro děti :o) Já ho měl teda pořádně rád , úplně bych na něj zapoměl kdybych se nekoukal na drákulu a nějakým nedopatřením se mě tento serial pro děti nevybavil že to před cca 15 lety dávali v televizi na čt.(12.9.2009)

I'm coming my little duckyboos!(24.9.2005)