Reklama

Reklama

Detektiv myšák

(seriál)
  • Velká Británie Danger Mouse

VOD (1)

Série(10) / Epizody(89)

Obsahy(1)

V poštovní schránce na jedné Londýnské ulici žije největší světový tajný agent DETEKTIV MYŠÁK se svým nešikovným ale věrným asistentem Penfoldem. Náplní práce této dvojky je zachraňovat svět před úlisnými plány zlého žabáka, barona Greenbacka, a jeho mafiánského kumpána jménem Stilleto. Seriál se stal nejúspěšnějším počinem anglického studia Cosgrove-Hall a dal vzniknout neméně populárnímu seriálu téhož studia, který nese název Hrabě Káčula. (Mariin)

(více)

Recenze (9)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Británie byla na animované seriály vždy trochu sušší než její americký protějšek, ale tohle byla celkem sranda... ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Koukám se v současnosti a hodnotím po první řadě, protože dál asi koukat nehodlám. Je to už dost zastaralé. Animace je spíš podprůměrná, statická a není ani příliš hezká. Vykonstruování příběhů také vázne a vtipem to, i když se to mohutně snaží, rozhodně moc neoplývá. Dá se to v současnosti sledovat na Netflixu, ale nemyslím si, že to za to stojí. 40 %. ()

Reklama

Vilg 

všechny recenze uživatele

Záležitost mládí, zpětně hodnoceno průměr, ale vzpomínky nasazují barevné brýle. Detektiv Myšák bojující s ultrapadouchem baronem Žabákem bude pro mě navěky jistá klasika. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo veľmi dávno a pritom som to videl až veľa rokov po samotnom vzniku. Tento tajný agent bola celkom zaujímavá postavička, ale viac ma fascinovali tie vynálezy okolo, animácia bola priemerná, ale seriál mnohými slabými vecami vrátane deja mi spadá do podpriemeru. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama