Reklama

Reklama

Žabákova dobrodružství

(seriál)
  • Velká Británie The Wind in the Willows

Obsahy(1)

Klasický příběh Krtka, Jezevce, Krysy a Pana Žabáka z Žabího hrádku, zasazený do Anglie roku 1908 (tedy do roku, kdy Kenneth Grahame vydal svou stejnojmennou knižní předlohu). Cenami ověnčený seriál sleduje osudy Krtka, který se vydá ze svého podzemního bydliště prozkoumávat svět a skamarádí se s říční Krysou, která mu představí potrhlého šlechtice Pana Žabáka. Všichni se pak společně s Jezevcem utkají s ničemnými lasicemi a čelí hrozbě temného lesa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

bmx6 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si,že jako malému se mi to moc a moc líbilo,ale štvě mě,že to teď nikde nemůžu sehnat,protože bych si to moc rád připomněl. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Krásný Britský loutkový seriál o zvířátkách žijících u vody pod vrbou podle knižní předlohy Britského spisovatele Kennetha Grahama, to nejlepší co dětem můžete dát jsou klasické pohádky a v támhletěch příbězích o žabákovi je trošku i té poezie akorát v dětském duchu což je ještě lepší. ()

Reklama

Utnapishtim 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší adaptace Větru ve vrbách, rozšířená o nové příběhy žabáka (a spol.), které paradoxně zabírají víc prostoru než původní materiál a jsou možná ještě lepší než knižní předloha. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama