Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V oblíbené komedii Gorana Markoviće sledujeme jeden týden ze života mladého bělehradského šviháka Floyda, závodního řidiče Fiatu, který své automobilové vášni obětuje všechen čas a peníze. Floydovi rodiče by si moc přáli, aby se z jejich syna stal „normální člověk". Floyd však jakékoli povinnosti odmítá a rozhodující je pro něj pouze sobotní soutěž, v níž chce postoupit co nejdál. Do té doby musí vyřešit nespočet úkolů – od výměny pneumatik až po odklad nástupu na vojenskou službu. Vytváří tím stále nové a nové problémy nejen sobě, ale i svému okolí. (MFF Cinema Mundi)

(více)

Recenze (4)

pm 

všechny recenze uživatele

Dragan Nikolić disponuje širokým hereckým rejstříkem a nesporným komediálním talentem, přesto kdykoliv si vzpomenu, jak naskakuje do své bugatky a vyráží do ulic, nebo na flákače Džimiho Bárku z filmu "Až budu mrtev", přepadá mne neodbytně hnusná myšlenka, nakolik musel všechny ty libové frajery hrát, či zda nebyli jen obrazem jeho přirozenosti…(i když je to v podstatě jedno.) 90% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prázdne etudy z prázdneho života prázdneho hlavného hrdinu. Strašne zle nakrútená až ubíjajúca nuda (reálne som zaspával). V žiadnom prípade sa nejedná o komédiu, je tu len zopár odľahčenejších scén a i tie sú mizerne nakrútené, že akýkoľvek komický potenciál z nich mizne (jediný, kto ako tak robí humor, je skvelý Danilo Bata Stojković). Navyše až okato je to podobné Kad budem mrtav i beo, kde taktiež hral hlavného hrdinu Dragan Nikolić... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mno, i ked som cechoslovak, cesky film velmi nemusim a ked si mam vybrat medzi juhoslovanskou kinemtatografiou a ceskou, beriem juhoslovansku. Alebo potom cesko -slovensku kinemtografiu, len cisto cesku - radsj nie. kazdopadne nemakana komedia o studentovi z Belehradu, ktory nestiha ucivo ani skolu, a venuje sa autakom. Fajne, viac takychto filmov . 75 % ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Titulní postava je flákač, rádoby rebel, který se neustále prohání ve své otřískané bugatce ulicemi, má strach z jakýchkoliv závazků a povinností, jeho jediným cílem je zúčastnit se závodu o velkou cenu. Do jeho cíle se však postupně vkrádají různé překážky svatbou počínaje a nepříliš dobrovolným vstupem do armády konče. Film je spíše odlehčený a komediálně laděný. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama