Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie, Lee, Bacon a Moon se opět zaplétají v okolí putyky východního Londýna. Jejich holandští kámoši přijedou s výběrem dobrýho porna, který nevědomky zachytili. Netušili, že zásilka byla určena pro velkýho gangstera Miami Vice. Tato událost zavede všechny do série nechtěných situací, které je seznámí s podsvětím... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Kicune odpad!

všechny recenze uživatele

Je to něco jako vykrádačka prvního o milion procent lepšího dílu pod vedením Guye Ritchieho. Neuvěřitelná nuda, plytký děj a vůbec si ani nevybavuji, o čem to bylo a čím to skončilo (jakožto film jsem viděla už hodně dávno), ale pamatuji si, jak mi bylo po zhlédnutí špatně a otravně, protože něco takového jsem po brilantní jedničce nečekala. Nedoporučuji!! Raději se koukněte na Sbal prachy a vypadni a na tohle „pokračování“ zapomeňte!!! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá kamera a koniec. Atmosféra Ritchieho filmov je ta tam a to čo sa nám tu snažia tvorcovia natlačiť do hlavy je len ďalšia žmykažka a poštvrňovanie mena vynikajúceho filmu. Všetko sa pôbobi velice amatérsky, umelo a rádoby coolové zábery sú nesktočne trapné. Tak ako aj príbeh a postavy. Práve na prepracovaných postavách stavala jednotka a aj Podfu(c)k. Žiaľ tu sa nič nekoná. Smrtiaca nuda, ktorá ma po 40 tich minútach uporného snaženia nakoniec dastala. A všimnite si ten komentárik dole na plagáte. To považujem priam za provokáciu. Dvakŕat zle ! ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 tak na toto bych nepral se divat ani svemu nejvetsimu nepriteli nebo POMOčovi. Opravdova ubohost, kterou jeste podtrhuje neuveritelne spatny cesky daping. Mista na zasmani jsou cca 2 a to si jeste nejsem jisty, jestli jsem se nesmal diky ceskemu prekladu, jelikoz scenar, na kterem se mimochodem podilel i Guy Richi, je srovantelny se zabavou estrady na sobotni vecer. Opravdova tragedie. ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem čekal spíš další příživnický snímek, který se pase na úspěšnosti předešlého filmu. Ale byl jsem celkem mile překvapen, protože se na to dalo v pohodě koukat a ještě jsem se slušně pobavil. Klasicky britská gangsterka plná amatérských zlodějíčků, jejich přešlapů a mafiánů, a jejich naháněcích poskoků( ano, je to hodně jako Podfuck). Solidní, zábavná podívaná, která neurazí. 68% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

I pouhá napodobenina slavné předlohy může mít svou hodnotu, pokud se jí aspoň částečně daří držet styl a navodit atmosféru. Na Ritchieho Folkson sice nemá a po herecké stránce to je zřetelně slabší a vůbec všeho je oproti jedničce méně, ovšem bizarní gangsterské zjevy a navozené absurdní situace stále ještě poskytují dostatek zábavy, aby se divák nenudil. Celkový dojem 55 %. ()

Zajímavosti (1)

  • Autor scénáře Guy Ritchie, který režíroval původní snímek z roku 1998, tentokrát režii odmítl. (x_silver)

Reklama

Reklama