Reklama

Reklama

Cheerleader Camp

Trailer

Obsahy(1)

Letní tábor roztleskávaček se mění z příjemné letní idylky na peklo, protože v táboře a okolním lese začne řádit tajemný vrah. Jedná se o typický "campový slasher", kde vrah není znám a je odhalen až na konci filmu. (Flipnic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Bezvýrazná táborová vyvražďovačka, která promarnila svou šanci stát se alespoň průměrnou zábavou. Čekal jsem slušnou naháněnou hezkých roztleskávaček, místo toho jsem však měl problém vůbec udržet pozornost. Ano, hezké holky tu skutečně jsou, několik vtipných scén pro zpestření, ale ničím jiným tenhle slasher nezaujme. Nemaskovaný vrah, trapná zabití a ani ten závěr neuspokojí. Cheerleader Camp je určitě slabá záležitost a jako taková je vhodná pouze pro kompletisty. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatný slasher a film obecně. První hodinu dojde jen k jedné vraždě nůžkami, která je velmi povedená. Jinak divák sleduje idiotské pobíhání nevýrazných a nesympatických postav před kamerou pokoušejících se o něco, čemu se říká herectví. Pitomé vtípky úplně odvádějí diváka od děje a ani žádný vlastně nerozbíhají. První hodinu fakt nevíme, co se vlastně bude dít. Finále je docela povedené. Vrah není znám, odhalí se až na konci. Měl byl jasný od začátku, výsledek mě nepřekvapil (navíc člověku napoví už cover dvd ...). Co se musí pochválit, tak povedené gore efekty, docela na svoji dobu odvážné a dále pěkné holčiny a odhalené kozičky. Ale to je tak vše. Jinak se jedná o nudný, nezáživný a trapný rádobyhorrorový brak. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta, tábor roztleskávaček. Jasný to potenciál na průměrnou zábavu protože tu máme vše co z toho vychází a bohužel nic navíc. Nádherné naprosto blbé americké roštěnky jež mají denní náplň složenu z opalování, svlékání a oblíkání, kecání o nesmyslech a natřásání. Film je slasher spíše tak nějak mimochodem, takže semtam se řeší mrtvá kandidátka na královnu roztleskávaček, ale klepat se strachy v křesle nebudete ani náhodou a akce je taky hodně poskrovnu. Pokud hledáte hororový filmeček,tak jste tu špatně. Tohle je prvoplánově jen taková blbina plná opravdu krásných kočiček a nic víc vám nikdo negarantuje :-))) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý, nepřínosný, ne moc zábavný slasher. Holky jedou na kemp roztleskávaček, s nima trapák a tlouštík. Celou dobu řeší sračky a pak se začne zabíjet. Teda, i při zabíjení budou řešit sračky. Nuda, vražd moc málo, žádná maska, nic moc charaktery, hrozně otřepaný po všech stránkách. Plus snad jen nadprůměrně hezký holky, jednorázová odhalovací chvilka, jedna komická scéna, dobrý kostýmy zvířátek a příjemný obraz u DVD ripu. 3/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle mohla být solidní vykopávka a dobrý camp slasher. Ale film naprosto kazí ten humor kterej není vtipnej. Aspoň že koz je tu poměrně dost. Vraždy jsou klasické co by jste od takovýhleho typu filmů čekaly. Na vraždy se čeká poměrně dlouho čeká a ta výplň mezitím jsou jen souboje roztleskávaček. Pokud jste tohle neviděly o nic jste nepřišly. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 24 dní a úvodná scéna sa točila ako posledná, na pôde Bakersfield High School. Odtiaľ tiež využili miestne roztlieskavačky do komparzu. (beso74)

Reklama

Reklama