Stan

Dokumentární

Ukrajina, 1999

Hrají:

Eminem, Devon Sawa

Ať už mám názor na Dewona či Eminema jakýkoli, tohle je opravdu brilantní!(11.7.2008)

Tehotná Dido utopená v kufri auta, preto lebo Eminem neodpisoval fanúšikom. Keby mi dakto povedal, že toto sa naozaj natočí pred rokom 1999 určite by som ho vysmial. Inak celkom dobrý klip s textom, ktorý patrí medzi najlepšie s tvorby Eminema.(5.10.2008)

Hrdina Nezvratného osudu Devon Sawa a nejznámější, nejosobitější a pro mě nejlepší bílý raper na světě Eminem, Marshall Mathers alias Slim Shady společně v jednom klipu za doprovodu okouzlující Dido. V současnosti už hip-hop ani rap příliš neposlouchám, ale Eminem a také tento, jako jeden z jeho nej songů, zůstanou stále v mém hudebním srdci.(29.7.2007)

Text písničky Stan je silný sám o sobě, natož když se spojí s dokonalým ponurým obrazem a deštivou atmosférou, do toho je tu Devon Sawa coby šílený Eminemův fanoušek. Při závěrečném "Damn!" vás zamrazí.(26.4.2004)

Pokud bych měl hledat v soušasné rappové a hip hopové scéně nějaky klip, který by se dal považovat za nejlepší, tak by to byl nejspíš tento!!! Pokud se zamyslíte nad textem, tak paráda. Žadný rapperský kecy o tom, kolik do má bitches. Nic o tom, kolik kdo má peněz. Skvělý text a plus výborně mrazivý klip s hercem Devonem Sawa. Eminem je sice bílý šmejd, ale do rappu přinesl něco nového a to nové je zároveň perfektní!!!(4.3.2005)

Eminem je král, všem doporučuju přeložit si text, protože o ten u Eminema jde v první řadě..(11.11.2010)

Mám ráda klipy, které mají příběh a tenhle ho má a je rozhodně jeden z nejlepších! A tu písničku jsem si zamilovala.(12.2.2005)

Hodne mrazivy videoklip k Eminemove pisnicce. Skoda ze nic takoveho nemame tady u nas...(18.8.2004)

Písničku jsem slyšel mnohokrát, ale nikdy jsem si tolik nevšímal textu. Ten jsem docenil až po shlédnutí klipu. Všechno do sebe perfektně zapadá a v poměru píseň-klip je Stan rozhodně na předních místech pomyslného žebříčku, alespoň co se rapu týče. Eminem je frajer!(23.7.2011)

Úžasně zpracovaný videoklip ve kterém nejlepší raper současnosti rapuje 3/4 písně hlasem který by jste ani nepoznali. Skvěle provedené, skvěle zahrané a skvěle napsané. Co víc si člověk může přát?(3.9.2011)

Osmiminutový klip Dido a Eminema. http://www.myvideo.de/watch/1232119/Music_Videos_Dido_Eminem_Stan_uncensored + http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/eminem/stan-3474(29.3.2012)

Nostalgie.(4.5.2012)