Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děj navazuje na konec prvního dílu. Ma Teng (Lung Ti) a jeho rodina žijí nyní svůj klidný život díky svým strážím, protože císařovi pohůnci po nich stále jdou. Tyranský císař (Feng Ku) požaduje, aby byly provedeny změny v létání gilotiny proti železnému deštníku, který ochraňuje Ma Tenga. Výsledkem je tedy dvoustupňová létající řezačka. (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší pokračování úspěšného filmu Flying Guillotine, kde přebírá hlavní roli Ti Lung s fešným knírem, ale ani to mu nestačilo, aby se víc projevil, než-li jeho předchůdce Kuan Tai Chen. Tenhle díl postrádá dramatické scény, větší napětí pod nátlakem gilotin a souboje. Bohužel se tu pořád intrikaří, ale než dojde k nějakému fightu, tak to trvá. Avšak poslední duel, který byl tím pravým masakrem, mi zpravil náladu.Kež by byl celý film taková řežba, to bych možná hodnotil lépe, než první díl. Velice mě zarazil konec. Čtyři hvězdy, jen díky mé oblibě k fenoménu letajících gilotin, jinak bych musel hodnocení o stupínek snížit ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

V dalším díle roli Kuan Tai Chena přebírá Ti Lung, ale nemá moc prostoru. Dá se říct, že ho zastiňuje půvabná Shih Szu, která byla v té době považována za nástupkyni Pei Pei Cheng. Efektivní gilotina si právem vysloužila několik pokračování a patří mezi nejlepší série od produkce Shaws. Solidní příběh vyplňuje vydařená kung-fu akce mistra akční choreografie Tang Chia a hudba fanfárovitého mistra zvuku Frankie Chana. Velmi zajímavé je obsazení menších rolí. Mezi vlastenci si zahrál samotný Wah Yuen a Shun Yi Yuen. Mezi týpky metající gilotinou poznáte Funga Hak On, Yan Cheung Yuena a Brandy Yuena. V ženské účasti to nejvíc sluší a háže Sharon Yeung a Lau Wai Ling. Aby toho nebylo málo tak mezi Lama mnichy jsou Corey Yuen, Biao Yuen a Bun Yuen. To už je solidní arzenál zvučných jmen z HK planin, cha chá.-) ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Krutovláda krvelačné, bezcitné a zlomyslné bestie, tyranského císaře Yung Chenga prostě musí padnout, tenhle neskutečnej motherfucker zaslouží tu nejhorší smrt, dlouho jsem nikde neviděl takový hovado. Bohužel to vypadá, že má minimálně devět životů a je připravenej na každou intriku, a že jich je požehnaně. Naši hrdinové se budou muset probrodit krví vlastních pobitých rodin, učinit nejedno extrémní rozhodnutí a pletichařit, až se z nich kouřit bude, aby nakonec udělali to, co měli už na začátku- naběhnout za císařem a zabíjet a zabíjet a zabíjet, dokud nebude na živu ani jediná duše, která by o tom mohla vyprávět. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama