Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes profesora Brodyho honí kočku, která zničila doručené noviny. Kočka ho vyláká do vozovky, kde se náhle objeví dodávka a psa se bleskově zmocní. Ústředí psího špionážního oddělení je v pohotovosti. Jejich nejlepší agent, nasazený u Brodyho rodiny, zmizel. Je nutno jednat a dosadit do rodiny nového psa. Když se tedy paní Brodyová rozhodne koupit na farmě štěně, jsou štěňata k prodeji nenápadně nahrazena vycvičenými agenty. Uniknout výměně se podaří jen jednomu vynalézavému štěněti, které se paní Brodyové zalíbí. Její syn Scotty sice doufal, že se vrátí jeho starý pes, matka mu však vysvětlí, že otec potřebuje psa k práci a nemůže čekat. Snaží se vymyslet lék proti alergii na psy. To by znamenalo, že by si psi u lidí vylepšili postavení, a to kočky nemohou dovolit. Brzy proto znovu zaútočí, když pošlou nic netušícímu štěněti, které Scotty pojmenoval Lou, bombu nastraženou v kosti. V poslední chvíli ji zlikviduje sousedův pes, zkušený agent Butch. Loua seznámí s dalším agentem Peekem a zasvětí ho do situace. Do tajné války, která skryta před zraky lidí zuří mezi kočkami a psy už od dávných dob. Zatímco profesor Brody marně hledá lék proti alergii, Lou na zahradě trénuje dovednosti nutné pro práci agenta. Když se čirou náhodou podaří dát dohromady fungující sérum proti alergii na psy, rozhodnou se kočky jednat. Speciální komando unese Brodyho i jeho rodinu a zahájí přípravy velké akce. Buď předají kočkám vše, co se týká výzkumu profesora Brodyho, nebo bude profesor i s rodinou zlikvidován. Psí sněm odhlasuje obětování rodiny, s čímž však Lou nesouhlasí a s pomocí Butche a Peeka se rozhodne "své" lidi zachránit. (TV Nova)

(více)

Recenze (197)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ano, animace nic moc, příběh dostatečně dementní, aby odradil kohokoliv od reprízy na hodně dlouho a pár zcela šílených zvířecích vychytávek. Jenže pak začne hlodat ten červík "ale hele, ten ruskej kocour..." a tak podobně a nakonec neodoláte:) Jenže tenhle interval je opravdu, opravdu dlouhý a nebýt někoho mladšího, kdo to ještě neviděl, nejspíš bych odolal;) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tvůrci zvolili kompromis, aby film co nejvíce vyhovoval i mladším divákům a neudělali raději další shrekovskej dospěláckej animák. Občas to má šťávu, ale občas je to k uzoufání... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho nápadu, zpracování a hlavně některých vybroušených slovních vtípků, byl by tento snímek jen obyčejným rodinným filmem, dá-li se to tak říct, bez špetky pořádné fantazie. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem humor, bylo ho málo. Čekal jsem nápaditost, bylo jí málo. Čekal jsem triky, bylo jich málo. Čekal jsem film, ale byl to odvar. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $93,385,515Tržby Celosvetovo $200,687,492║ no otras, to ako pokračovanie z 2010 tohto čuda, ma oproti tomuto fakt aj nejakú úroveň ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Rada triku je hodne nepovedenych, ale to mi nezabranilo v tom, abych se vetsinu filmu slusne nebavil u teto velmi povedene komedie, kde pocitacove delani psi a kocky jasne prehravaji sve lidske kolegy. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Na to že je hodně triků nepodařených a pár zvířat vypadá fakt jako vycpaná jsem se slučně po dětsku pobavil a scéna Ruská koška,dobrá koška byla výborná(i když ne trikově). ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Film je, zdá se, určen spíše pro mladší publikum - tj. přes svou originalitu mě moc nezaujal. Živí herci nedostali příliš prostoru (Perkinsová mi přímo vadila) a počítačová zvířata v soubojích byla docela nevěrohodná - možná to tak ale v rámci nadsázky mělo být. Potěšila elfmanovská hudba Johna Debneyho. Nejvíce jsem se pobavil u ruského agenta - především pro báječný dabing (podobný efekt měl Lev Andropov v Armageddonu). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Main Titles - John Debney ,2. Neighborhood ,3. Lou the Dreamer ,4. Meet Mr. Tinkles/The Formula ,5. Kung-Fu Kats ,6. Meet the Team ,7. Russian! ,8. Team Theme/Montage/The Discovery ,9. Tinkles Plots/Limo Ride/Flocking Factory ,10. Blasting to Headquarters ,11. Lou Saves the Day ,12. Lou's Alive! ,13. Dress-Up Time for Tinkles , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela zabavna blbost, ktera schema vicemene obslehla ze Small soldiers, akorat misto vojaku a potvor tu mame kocky a psy. Dej docela svizne odsejpa, Jeff Goldblum prijemne saskuje a obcas se povede naka zabavna hlaska nebo scena. Zvirata "hrajou" docela solidne, akorat kdyz jsou nahrazeny trikama, tak to bohuzel docela bije do oci. A o nic vic tu vlastne nejde, proste infantilni zabava, ktera ale dokaze pobavit. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Že psi řídí veškeré naše jednání, je snad jasné. Napadlo vás třeba někdy, proč se říká "psí počasí"? Pejskaři vědí. Když je hezky, sucho a jaro, člověk by byl ochoten i tak trochu vířit a skotačit, pes kráčí disciplinovaně a rozvážně jako anglický buldok, i když je to německý boxer. A když je mokro a blátivo, pokládá za stavovskou čest vycachtat se v každé louži, zběsile vířit a skotačit jako francouzský pudl a ne německý boxer. Takže základní myšlenka je vlastně podepřena realitou. :-) O zákeřnosti koček snad taky nikdo nepochybuje a bondovská stylizace film příjemně odlehčuje a řadí ho mezi ty nápaditější produkty žánru rodinné komedie. 60 % ()

movie 

všechny recenze uživatele

Velmi infantilní zábava, které jsem skoro téměř podlehl!Škoda, že celý snímek není tak zábavný jako prvních 40 minut (scéna s "rusem" nebo "ninja kočky")! ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka, jen co je pravda. Nenudil jsem se ani chvíli. Tři hvězdy musím dát za perfektního čínského naháče. Podobného mám aji já... Jinak film je klasickej průměr s mluvícími zvířaty. Nejlepší ze všeho? Scény se soudruhem kocourem. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 60 000 000 $ Otvárací Víkend: 21 707 617 $ (v 3 040 Kinách) Tržby USA: 93 385 515 $ Tržby Celosvetovo: 200 687 492 $ ()

Reklama

Reklama