Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když do obchodu Thomase Kreska, bezelstného a naivního holiče vejde Arnet muž z podsvětí netuší, že se od základů změní jeho život. Ten muž totiž ukradl vzácné čínské mince z místního muzea a poté, co nešťastnou náhodou upadne na holičovy nůžky, má Thomson jedinečnou příležitost, jak přijít k milionům. Při bláznivé honbě za mincemi, kde o hloupost rozhodně není nouze, se však Thomas nejednou ocitne v nebezpečí života, aby byl nakonec zachráněn půvabnou policistkou Meredith. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že si rozjetý komediální tempo nedokázal snímek udržet dýl. Co totiž ze začátku vypadalo jako slibná černohumorná komedie se hodně brzo změnilo v obyčejnej krimi film. Nejvíc potěšila Salma Hayek ve spodnim prádle, Jeff Goldblum jako zloděj a vidět Elijah "Froda" Wooda v roli nájemnýho zabijáka byl taky zajímavej zážitek. On vůbec celej casting byl sympaticky poskládanej a určitě bych ho označil za nejsilnější zbraň filmu. Příběh mě až na pár gagů na začátku a pěkně vypointovanej konec příliš nezaujal. Sympatická jednorázovka, která ale rozhodně mohla skončit mnohem líp než jako průměrná podivaná. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Černá bláznivá komedie, která je i přes plejádu hvězdných herců poněkud slabá. Dějová linka není špatná, ale zábavnost mi nějak nesedla. Ukradené mince snědl klučina a čeká se, až je vyloučí. A zatím se všude blbne. A divně se blbne. Na podobné téma jsou daleko lepší filmy. Ponechání tohoto snímku ladem se vůbec nic nezkazí. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem zjistil, ze reziser tyhle komedie se jmenuje Traktor a ze nic jinyho nenatocil, tak sem se trosku obaval, co to bude, ale musim priznat, ze to byla opravdu vyborna komedie plna cerneho humoru. Sice by to chtelo trosku sviznejsi tempo, mistama tam byli nudny casti, ale jako celek to fungovalo dobre. Bal jsem se jak to skonci, protoze tvurci dej cim dal vic zamotavali, ale nakonec vse dobre zvladli. Pekny bylo, ze nektere scenky byli videt z pohledu ruznych osob. Steve Zahn v roli holice byl vopravdu krutej a spolu se svym skautskym kamosem vypadali jako nejvetsi ubozaci na svete. Role sedli i Jeffovi Goldblumovi a Elijahovi Woodovy, ktery byli v rolich zabijaku naprosto paradni. Spousta scen byla opravdu drsnejch a ja se u nich fakt hodne nasmal. Celkove jsem se dobre bavil, ale kvalit komedii Guye Ritchieho to fakt nedosahuje, protoze ty jsou sviznejsi. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

taková hrozná blbůstka, docela mi to připomělo sbal prachy a vypadni, ale bylo to o dost horší, spíš to vypadalo jako nějaká groteska, než nějakej film, ale občas to bylo i vtipný a dalo se u toho slušně pobavit. Ale na to že tam byly docela dobrý herci jako Goldblum nebo Hayek, tak to bylo udělaný až moc amatérsky. Jediný co nemělo chybu, je Steve Zahn jako vymaštěnej holič, ale to na víc než 3* nestačí ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Navzdory celkem slušnému obsazení lacině působící směska Podfucku a Pulp fiction. Nemá to žádnou pořádnou atmosféru, proplétání dějových linek působí poněkud samoúčelně. Steva Zahna jsem nějak výrazněji zaregistroval poprvé, z tohoto filmu bych usuzoval, že vrcholem jeho komediálních schopností je neustále se tvářit jako trouba. Asi nejzábavnější byla nakonec postava Elijaha Wooda... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pracovní název filmu zněl Shiny New Enemies. (Terva)
  • Film režírovala skupina švédských producentů a režisérů s názvem Traktor. (Terva)

Reklama

Reklama