Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pletichářská tchýně Beatrice Stanhope nehodlá připustit, aby neohrabaný Král džungle navždy zůstal s její dcerou a vnukem. Do jejích černých plánů se tedy náramně hodí Uršulin bývalý snoubenec Lyle. Chce, aby její dceru zhypnotizoval, donutil ji opustit George a proměnil džungli v rašeliniště. Kvůli Uršulině záchraně putují George, Ape, Shep a Tookie do Las Vegas. Spolu s ní pak spěchají domů, aby zabránili Lylovi zničit jejich džungli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jakožto nepokrytý zastánce prvního Džordže z džungle a jemných dětinských parodií musím konstatovat, že toto bylo i na mě silné kafe. Úspěch jakéhokoli pokračování je velkou neznámou, ale pokud nejsou k dispozici ani herci z prvního filmu, ani geniální nápad, ani slušný režisér a scénárista, výsledek bude zákonitě stát za pár plesnivých kokosů. Tohle byl zkrátka jeden velký omyl... Ale stanou se i horší věci. 20% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Bída jako prase. Co se ale dalo čekat, když se vyměnil režisér a ústřední dvojice? Zůstal akorát slizoun Lyle, který ale byl nesympatický už v prvním díle. Humor klesl o mnoho pater dolů a děj je taky jenom debilní konstrukt bez smyslu. I kdyby zůstal původní ansámbl, tak by to byl propad, takhle je to jenom průser. 15% ()

Reklama

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jednička byla suprová, ale tohleto fakt ne. Místo Frasera obsadili do role Tarzana nějakého švýcarského trotla, který by nezahrál ani pastu na zuby. A ty vtipy byly tak nevtipné, že jsem měl dojem, jako bych koukal na Průměrňákovi. Doufám, že jestli budou točit trojku, tak do role Tarzana obsadí Magnuska, kde místo šplhání po stromech bude šplhat po fastfoodech. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Co k této hrůze říct? Tragickej příběh, příšerní herci, přiblblá zápletka a v negativech bych mohl pokračovat nejspíš dost dlouho. Naprostá zbytečnost. Nechápu kdo dal peníze na něco takového - ani Brendan Fraser už tu nechtěl hrát a ten hraje v kdejaké kravině! No dobře, párkrát jsem se zasmál ale spočítal bych to na prstech jedné ruky. A ty dva, tři vtipy které stejně zapadly do průměru, rozhodně nestojí za dalších 90 minut pocitů, kdy si chce člověk vypíchnout oči aby tohle neviděl a aby neměl z čeho brečet! 1* za 20% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Až moc velká kopie prvního dílu, čehož si všimnou i lidi, kteří ho neviděli, jelikož se tam pořád používá, vypadá to podobně jako v prvnim dílu, ale kulisy jsou jiný. Nejhorší je, když George použije slova:"Studio nemělo peníze na Brandona Frasera". A to je právě dost poznat. Právě on dodával prvnímu dílu jakýsi kouzlo. Ve dvojce se herci spíš už jen přehrávají. K tomu si připočítejte, že oproti prvnímu dílu, kde zvířata vypadala realisticky se právě tato skutečnost změnila. Uměle vytvořrnej slov, lev atd. se mi nelíběj´. Asi takhle - vypadá to, že z toho dělam nejhorší film na světě, ale to rozhodně neni. Jen je určen pro malé diváky. Oba díly sice vytvořilo Disney studio, ale v prvním si scénář dovolil využívat i peprnější vtipy(pořád, ale v rámci snesitelnosti). Každopádně děti budou nadšený. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když jde George navštívit Juniora, dítě si čte Tarzana. (HappySmile)

Reklama

Reklama