Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (387)

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí téhle nové "vtipné" americké komedie vidím, jak moc jsem Klubu sráčů křivdila, když jsem ho označila za jednu z nejhorších komedií všech dob. Doufám, že takovýto filmový "Shit Trip" zase hodně dlouho nezažiju. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější z trapných trapáren, která je tak tupá až to bolí a Cuba Gooding Jr. v ní jen dokazuje, že Jerry Maguire byla opravdu jen statistická odchylka v jeho kariéře. Nicméně na jednom místě jsem vyprskl smíchy, takže * dám. Pokud vás to zajímá, byl to první záběr na ledové sochy v jídelně:) ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie natolik trapná a zbytečná, že mě nenapadá, kdo by byl ochoten se na ni dobrovolně koukat. Ale kdybyste si tím očistcem přeci jen museli projít, doporučuji se pořádně opít, ono už se to z té hlavy nějak vytratí. Žel bohu, jsem abstinent. O důvod víc proč začít pít? Myslím že nikoliv, přijdou horší. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu blbost - v jedné věci ovšem obal DVD pravdu má - ještě že přijel švédský opalovací tým! Aspoň bylo na co se dívat. P.S. Taky jste přemýšleli o tom, jestli to publikum, pro které je tenhle film primárně určen, pochopilo třeba význam slova lascivní, které jedna postava v průběhu filmu vyřkne? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo toho konce, film by dostal možná ještě jednu hvězdičku, jistě že to není film chrlící moudrost nebo nějakou ukázku filmařského řemesla , no a ??Asi chápu zejméná některé kritiky z medií, že své plivance napsali hlavně proto , že sami na poodobné homosexuální plavby rádi jezdí a mají asi hezké vzpomínky a tento film jim je kazí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kouknout na komedii víckrát jak pětkrát značí, že se jedná o zábavnou a vtipnou komedii, a přesně tohle se mi u téhle komedie stalo, jen nechápu co je na ní tak špatného, že vidím tolik odpadů. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co vím je, že tento film nedávno běžel na Nově a po pár minutách brutální nudy jsem radši odešel číst články na internetu ... Opravdu špatné.... ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Ač jsem díky kritikám byl před shlédnutím filmu dost skeptický, tak nakonec jsem byl přijemně překvapen. Svěží nenudící letní komedie, ketrá sice kromě zábavy nic jiného nenabídne, ale taky co čekat od bláznivé komedie ..... ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem film nedokoukal do konce. Snad poprvé hodnotím film odpadem, ačkoli jsem ho nedokoukal - protože jsem znechucen. Divím se, že v tak nechutně trapném a nevtipném a homofóbním filmu hraje oscarový Gooding Jr. a Roger Moore. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela hodně povedená komedie a lví podíl na tom mají herci. Cuba Gooding je hustej, Roselyn Sanchez a Vivica A. Fox jsou kundózní (stejně jako těch 20 Švédek) a Roger Moore je megafamózní, divím se že roli přijal, ale je fakt vtipný. Cameo Willa Ferrella je už jen taková třešnička na dortu. Některý jokey jsou sice trapný, ale spíš jsem se bavil a rozhodně nenudil. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem film viděl po dlouhé době znova a musím říci pořád bomba! Film neztrácí na vtipnosti ani po deseti letech. Ano, může se to zdát trapné, nic pro intouše, takže se s hodnocením na CSFD smiřte :-( Jde hodně o to, jak se naladíte, jestli budete mít "zaplý" mozek, tak to moc s tím filmem daleko nedotáhnete, musíte se umět vypnout z intelektuálního stavu a přepnout na stav humorný. Ano, teď mnozí z Vás podotknou, že ten film nemá s humorem nic společného, ale proč? Kde je chyba? Kde je chyba, že se Vám film nelíbí? No je to ve Vás! Ano, je pravda, že každý máme tak trochu odlišný smysl pro humor, ale to, že máme právě takový smysl pro humor s něčím souvisí. Souvisí to s tím, jak se momentálně cítíme, jak vnímáme danou věc, jak dokážeme tolerovat a přijímat to, co vidíme, to vše záleží jen na nás. Film není špatný ani dobrý, ale to v nás je to zrcadlo, co rozhoduje zda bude nebo nebude odrážet danou věc. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. I Got You (I Feel Good) ,2. Get on Down ,3. Can't Help Lovin' Dat Man ,4. Maneater ,5. Hip Hop ,6. Sunset and Roses ,7. I Will Survive ,8. New Attitude ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale už je mu lepšie. Teraz pracuje s maloletými." Kedysi som sa hanbil pozerať takéto komédie, ale čím som starší, tým viac si ich užívam. Skvelí herci, úžasná zápletka (sorry, to nemajú ani mnohé oscarové filmy!) a fenomenálne vtipné scény, spomedzi ktorých je ťažké vybrať si najobľúbenejšiu (helikoptéra vs. svetlica, Will Ferrell, všetko s ex-Bondom Rogerom Mooreom, švédsky bikinový tím, trénerka švédskeho bikinového tímu). Celosvetovú tržbu úbohých 5 miliónov (pri 20-miliónovom rozpočte) vnímam ako obrovskú krivdu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ja se u toho bavil vyborne, ale to hodnoceni celkem chapu. Samozrejme, ze to je kokotina s debilnim pribehem, ale proste desne zabavna. Hlavni predstavitele jsou v poho, i kdyz Cuba Gooding se tam spis jen trapne xichti, ale hlavne Horatio Sanz coby Nick je fakt vostrej. Teda aspon v prvni hodine, kdyz ma z teplousu strach, protoze nich tam je fakt jak nasrano az je to misty nechutny. Kdyz si pak zacne uvedomovat, ze to jsou fajn lidi, tak uz to tak vtipny neni a kdyz se ke konci Gooding sblizi s Roselyn Sanchez (ktera je fakt dost dobra) a je to spis romanticky, tak uz to je taky na prd. Ale ta prvni hodina fakt stoji za to, samozrejme tu je i spousta traparen, ale povedenejch vtipu tam je vic. Jen je trochu smutny co udelali z Rogera Moora. Asi ma malej duchod, ze hraje v takovejhle uchylarnach. Je to tak na 3*, ale za to svedsky druzstvo musim hvezdicku pridat. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Parádní letní komedie - u které se budete bavit - od začátku do konce ... plavby po moři nabízejí různé vyžití, ale toto je opravdu nářez. ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Hlava omlácená o stůl při sledování tohohle mě vážně bolela, ale ještě víc bolí srdce za Rogera Moorea. ()

Reklama

Reklama