Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela hodně povedená komedie a lví podíl na tom mají herci. Cuba Gooding je hustej, Roselyn Sanchez a Vivica A. Fox jsou kundózní (stejně jako těch 20 Švédek) a Roger Moore je megafamózní, divím se že roli přijal, ale je fakt vtipný. Cameo Willa Ferrella je už jen taková třešnička na dortu. Některý jokey jsou sice trapný, ale spíš jsem se bavil a rozhodně nenudil. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapně mizerný pokus o komedii. 1) Nejlepší na filmu je oficiální text jeho distributora. Ten naznačuje, že by to sice mohla být trapárna, ale že až tak velká, k tomu zjištění musíte alespoň část filmu sami zhlédnout._____ 2) Doporučuji sledovat výhradně pro studijní účely. Jinak se vám může stát to, co v klasickém citátu: "Mluvil jsem s hloupým člověkem a zdá se, že jsem zhloupl". ()

Reklama

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Tento film jinak nelze srovnávat než s filmy podobného žánru. Myslím, že patří do průměru, teen komedií. Ačkoli je místy nechutná, aspoň že to vyvažuje trochou vtipných scének. Mnohem lepší než Snowboarďáci, série Holky to cht...., a další. 50% Jenom se divím, že si nevšimli toho velkýho nápisu na lodi loď gayů. No, těma švédkama si u mně moc nepolepšíli, nemám rád moc Švédky. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělý Cuba Gooding Jr., "Hektor", který nechce být tahán ani za nohu ani za fusekly a je hasič a je "zářím v jejich kalendáři", a plno "natěšených" chlapů na lodi, plné lásky :D Co si hlavně vybavuju, je příšerná švédská trenérka, pak plno plavek a vnadných švédských krásek a párty a párty a párty. Zajímalo by mě, zdali Roger Moore věděl, do čeho jde :D Já rozhodně vím, že to dalších tak 20 let vidět nechci, i když tam bylo pár vtipných momentů a ten film rozhodně není zase tak příšerný. Na kterém nejneobvyklejším místě jste souložil? Na ženský :D .D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neměl tu čest plavit se s nekonečným zástupem gayů na velké lodi. Vlastně jsem po tom ani nikdy netoužil, ale pokud by to znamenalo poznat nové parťáky na slovní fotbal, karty či odvázané pařby, tak nemám nic proti. Samozřejmě musí být někde po ruce švédské opalovací družstvo a alespoň jedna sexy slečna hispánského původu pro případ, že by se zábava zvrhla v trapnost, což se občas stávalo ústřední komické dvojici. Přesto jsem si dokázal najít prostor pro zasmání a tak, jak je u mne při komediích tradiční, zaokrouhluji půlhvězdu nahoru. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Celý film byl natočen v Kolíně nad Rýnem v Německu a na výletní lodi z Atén v Řecku. Loď během natáčení 10 dní křižovala Středozemním mořem a zastavila v Alexandrii, Istanbulu a na Rhodosu. Scény na ostrově byly natočeny na ostrově Hydra v Řecku. (HappySmile)
  • Will Ferrell a Artie Lange se měli v jedné scéně políbit, ale Lange to odmítl. (HappySmile)

Reklama

Reklama