Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted Brooks má v Miami úspěšnou praxi, velký dům, silný sportovní automobil a je neustále obklopen krásnými ženami. Jednoho dne se Tedův život obrátí naruby, když dostane předvolání, aby odletěl na Aljašku do městečka Tolketna a vyzvedl si tu věci po jakési Lucy Watkinsové, která ho ve své závěti uvádí jako svého syna a dědice. Až teď se dozví, že byl adoptovaný. Po příjezdu na Aljašku se seznámí s podivínským pilotem Georgem, šamanem Petrem, sympatickou Barb a drsným Jackem Johnsonem, kterému ovšem nikdo neřekne jinak než Hromový Jack. Ten, jak se zdá, ví o jeho matce mnohem víc, než je ochoten připustit. A pak přijde další šok, když Ted zjistí, že tím úžasným dědictvím, které zbylo po matce, nejsou peníze, ale stará chata a smečka polárních psů. Ta má velké šance zvítězit v blížícím se 112. ročníku extrémně náročného pětidenního závodu. Není tedy divu, že má Jack na psy spadeno a snaží se Teda přesvědčit, že Tolketna pro něj není vhodným místem k pobytu, proto by se měl psů co nejrychleji zbavit a zmizet. To je ovšem hozená rukavice, kterou Ted nemůže nechat ležet. (TV Nova)

(více)

Recenze (137)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, na kterou se s chutí a radostí podívám znovu a rád, a kterou miluje celá naše rodina, takže není šance nevědět, že něco takového se objeví v televizi. Ono teda hlavně jde o ty psy, o ty zmrzlý čumáky, které nelze nemilovat a k tomu bezesporu patří hlavní role, sympatického Cuba Gooding jr. a spolu s Disneyovským příběhem už mě jen napadá jedna věc, jak někdo tento film nemůže nemít rád:) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kterak roztržitý černošský zubař z Miami na Aljašce za pomoci svého nechtěného psího dědictví ke štěstí a morálnímu ponaučení přišel. Kýčovitá vizuální stránka, vlezlá hudba, neexistující scénář, debilní dialogy, k nepřežití nesympatický Cuba Gooding a trapné pokusy o situační komiku. Další z důkazů, že Disney již neumí produkovat kvalitní rodinné snímky. Sněžní psi jsou o to horší, že v po finanční stránce značně uspěli, takže tato produkční společnost asi v dohledné době na svých plánech nic měnit nebude... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. I'm Adopted (02:14) ,2. Flight To Tolketna (01:14) ,3. Ted Meets The Dogs (04:46) ,4. Ted Outsmarts Demon (01:43) ,5. Romance And Snowflakes (02:46) ,6. First Sled Ride (02:30), ,7. Ted Down The Mountain (00:51) ,8. Saying Goodbye (01:57) ,9. Heart To Heart (01:58) ,10. Race Day (01:32) ,11. Racing To Alaska (01:53) ,12. A Hero's Decision (02:22) ,13. I'm Your Father (02:45) ,14. To The Finish Line (03:10) ,15. They're Coming In (03:38) ,16. A New Start (00:42) , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak ako na Aljaške?“ – „Všetko je tu biele. Aj môj otec.“ Viete čo, na siedmy raz je to celkom sranda a dobrý film. Fakt, vyskúšajte si to tiež pozrieť toľkokrát, čo ja a možno na Snežné psy tiež zmeníte názor. Keď v prvej polovici 90. rokov Brian Levant do celovečernej verzie pretavil Flintstonovcov, bol som nadšený. Keď však neskôr nakrútil rodinnú disneyovskú komédiu o snežných psoch a havajskom zubárovi (oscarový Cuba Gooding Jr.), sklamal ma. Je to hraný Disney a to hovorí za všetko: šikovné a nadmieru inteligentné zvieratá (sem-tam vylepšené drobným počítačovým efektom) najskôr terorizujú nového pána, aby spolu nakoniec vyrazili do súťaže, v ktorej nemajú šancu zvíťaziť. A zvíťazia. Ups, spoiler, prepáčte, taký vývoj deja ste asi nečakali. Z hercov stojí za zmienku najmä vtipne vyškerený Gooding, ale vlastne všetci si svoje pravdupovediac nie príliš originálne napísané roly celkom užívajú. K tomu atraktívna mrazivá výprava, postačujúci rozpočet a scenár, ktorý je raz za čas dokonca vtipný. "Musíte ho pohrýzť do ucha!" ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Průměrné dobrodrůžo..zbytečně protahované a místy nudné. C. Gooding se rozhodně nijak nevytáhl. Možná mě dokonce zklamal. Sem tam nějaký pád, sem tam nějaké zakousnutí..když se prostě někdo nudí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No nebudeme si nic nalhávat, je to fakt blbost a ještě blbost na 100x ohraný téma, ale jako zábavná oddechovka je to slušný a několik scén fakt dokáže pobavit, nicméně Cuba Gooding tady byl nějakej divnej a film rozhodně nedokázal utáhnout ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalšia americká vtákovina s obohranými vtipmi, len zasadená do atraktívnejšieho prostredia. Človek sa snáď pobaví len na Cubovom prihlúplom ksichte a pár lepších hlášok. Inak je to len ďalšia jednopozerateľná pobaveninka. 60%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2002 sa Cuba Gooding junior, náhodný držiteľ ceny filmovej akadémie (Oscara) objavil v hlavnej úlohe snímku "Snežné psy". Nie moc presvedčivo, ako je u neho zvykom, stvárnil postavu Teda Brooksa, afroameričana, ktorý v severskej, zasneženej Aljaške zdedí svorku závodných psov a prihlási sa do náročného závodu. Jeho kostrbaté herecké kreácie mnohonásobne prevýšili prirodzene sympatické výkony tých ťažných psov. Mala to byť zábavná rodinná dobrodružná komédia, ale ja som sa pri nej veru moc nepobavil. ** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha stovek příkladů skrz naskrz průměrné komedie, která ale během své stopáže neuráží bezduchou nudou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

jelikož můj hafan je napůl Husky, má pro mě film o jedno kouzlo navíc, ale i tak je to příjemná komedie, která neurazí a mnohé potěší ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia, ktorá v pamäti zostane snáď len vďaka tým psom a nádhernej prírode, kde sa odohráva. Zubár sa dostáva k nečakanému dedičstvu a musí sa s tým primerane vysporiadať. A ako to býva, nájde si lásku... proste klišé ako hrom. Cuba Gooding Jr. je dobrý herec a ako komediálneho herca ho mám snáď v top trojke, ale bez dobrého scenára to proste nemôže fungovať. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ako decko som bol náležite nasraný plagátmi sľubujúcimi hovoriace psy. A nakoniec tam bol Cuba Gooding Jr. No horor... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No jako nebudu lhát a přiznám, že Cuba Gooding Jr. má navíc, ale pokud hledáte komedii, u které můžete vypnout mozek a odpočinout si, není tento film pro vás tím nejhorším řešením. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +chundelatí huňáčci, nádherná krajina, slušná hudba, happy end –hodně vtipů vyzní naprázdno, slabší děj, příběh/// Je to krásný rodinný film u kterého jsem se trošku nudil a sem tam bavil. Trošku to chtělo propracovat scénář, být to víc drsnější a akčnější a nebo jen stačilo aby se film bral vážně. Nic z toho však nečekejte, prostě se jen usaďte a dívejte se. Přec jen nějaký ten důvod se najde. PS: Démon ruleZz .-)/// Celkem 61%/// ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie se skvělým hereckým obsazením a s dobrákem Kubou. A je to v zimě, to je automaticky jedna hvězda k dobru. ()

Související novinky

Reklama

Reklama