Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted Brooks má v Miami úspěšnou praxi, velký dům, silný sportovní automobil a je neustále obklopen krásnými ženami. Jednoho dne se Tedův život obrátí naruby, když dostane předvolání, aby odletěl na Aljašku do městečka Tolketna a vyzvedl si tu věci po jakési Lucy Watkinsové, která ho ve své závěti uvádí jako svého syna a dědice. Až teď se dozví, že byl adoptovaný. Po příjezdu na Aljašku se seznámí s podivínským pilotem Georgem, šamanem Petrem, sympatickou Barb a drsným Jackem Johnsonem, kterému ovšem nikdo neřekne jinak než Hromový Jack. Ten, jak se zdá, ví o jeho matce mnohem víc, než je ochoten připustit. A pak přijde další šok, když Ted zjistí, že tím úžasným dědictvím, které zbylo po matce, nejsou peníze, ale stará chata a smečka polárních psů. Ta má velké šance zvítězit v blížícím se 112. ročníku extrémně náročného pětidenního závodu. Není tedy divu, že má Jack na psy spadeno a snaží se Teda přesvědčit, že Tolketna pro něj není vhodným místem k pobytu, proto by se měl psů co nejrychleji zbavit a zmizet. To je ovšem hozená rukavice, kterou Ted nemůže nechat ležet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Úspěšný miamský zubař Ted (Cuba Gooding Jr.) se dozvídá, že jeho rodiče jej v dětství adoptovali a že jeho pravá matka žila kdesi na Aljašce, a zde také zemřela. Neváhá ani chvilku, a do zasněžené země se vydává, aby se vypořádal s dědictvím - to se ale kromě polorozpadlé chatrče skrývá pouze ve smečce tažných psů, se kterými jeho matka několikrát vyhrála místní šampionát... Těžko přetěžko hodnotit - film jako takový je docela o ničem, navíc už od prvních minut naprosto jasné, co a jak - na druhé straně nemůžu říct, že bych se nebavil, na odreagování je film dokonalý. Také nevím co si mám myslet o Cuba Goodingovi, páč pokud hraje ve vážném filmu, tak je výborný - ale pokud vleze do nějaké komedie, tak je na odstřel (ať už jde o tyto Sněžné psy nebo třeba Plnou parou vzad!). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, na kterou se s chutí a radostí podívám znovu a rád, a kterou miluje celá naše rodina, takže není šance nevědět, že něco takového se objeví v televizi. Ono teda hlavně jde o ty psy, o ty zmrzlý čumáky, které nelze nemilovat a k tomu bezesporu patří hlavní role, sympatického Cuba Gooding jr. a spolu s Disneyovským příběhem už mě jen napadá jedna věc, jak někdo tento film nemůže nemít rád:) ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film mal za následok, že som začal milovať omnoho viac Aljašku a hlavne psov typu Husky, títo boli mimoriadne krásni. Taktiež scenérie, turnaj, postavy a sranda s kontrastom s Miami ma zabávali a fascinovali celý film. Spájam si ho tak so zimou ako aj s letom. Dobrodružná komédia pre celú rodinu s húfom bláznivostí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak jako waltdisneyácká blbost pro děcka, to je jasný, ale aji mě to docela bavilo. Obzvlášť povedený jsou psí grimasy. Jinak příběh už tisíckrát ohranej, akorát v jiným prostředí. Humor často dost pro fakany a předvídatelnej, ale někdy docela originální. Průměrná podprůměřina pro válecí odpoledne... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak straně moc toho mohli (měli) v tomto filmu vynechat. No, nebyl to můj šálek kávy. SPOILER: Ale tak... alespoň ,že Annie a Démonovi to vyšlo. // Tak nějak mám tušení, že zítra už nebudu ani vědět, o čem to bylo a pozítří už nebudu vědět, že jsem to viděla. Hvězda navíc za psy, i když všechny ty úsměvy a mrkání... no, už končím. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)
  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)

Související novinky

Reklama

Reklama