Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (373)

maxi6 

všechny recenze uživatele

Barevné snění, malované štětcem na filmové plátno. Poeticky laděné filosofování o životě, úmrtí a žití po smrti. Robinova opravdivost, nasazení v každé minutě, přirozenost, improvizace, spolu s jeho vnitřním cítěním pro danou věc dávají všemu skutečnou a věčnou hodnotu. Naprosto stejné věty mohu zopakovat u jeho Expres foto........... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vizuálně podmanivý (zasloužená soška) snímek s celkem originální zápletkou, která mne ale nevedla ani k slzám, ani k hlubokému zamyšlení nad životem a smrtí. Doufám ale, že Robin se navzdory způsobu odchodu ze světa dostal do toho krásného nebe, protože "tam, kam jednou všichni přijdou, nemůže být zle". ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nieco hrozne...vyzeralo to ako skryta reklama na LSD...Ak este raz budem pozerat film s tym "hercom" Williamsom tak nech ma trafi blesk.....Vacsina odpadov ktore som videl som dopozeral unudeny..ale toto som dopozeral totalne "nasrany" ze som bol tak dlho hore pre taku hlupost.1* za prinos filmu k zlegalizovanie drog:) ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který člověka trochu nakopne k tomu, aby začal trochu přemýšlet o životě po životě. Kam se vlastně duše dostane ? Je to jak v dětských pohádkách, že když je člověk zlý, špatný, vrah ,sebevrah, zloděj a terorista tak jde do pekla a když je hodný, vstřícný apod. tak jde do nebe ? Zajímavá otázka skoro až filozofických rozměrů. Film má svoje kouzlo a jisté přesvědčení. Každopádně na něj mosí byt nálada a nedá sa na to dívat za každého počasí. Člověk se v něm dostane na různá místa, kde se duše zřejmě dostane po smrti. Obdivuhodné (místy až dojemné) herecké výkony jak Williamse tak Annabelly Sciorry. Cuba Gooding Jr. se tu svojí role zhostil dobře a sedl mi pěkně do hereckého obsazení. Film hraje všemi barvami, takže si člověk občas připadá jak uvnitř duhy. Efekty byly obdivuhodné a pěkné. No co dodat. Jak říkám zajímavý film na který vážně musí být nálada. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě bych chtěla říci, že to není vhodný film pro mladé lidi, kteří mají život před sebou a pro které je slovo "smrt" velmi abstraktním pojmem, natož, aby nějak přemýšleli o reinkarnaci = o životě po životě. Mohu říci, že já věřím na posmrtný život, protože duše člověka se nemůže jen tak někam vytratit. Je vidět, že i režisér Vincent WARD se touto myšlenkou zabývá, jinak by nemohl natočit tak úchvatný film u kterého jsem ani nedýchala. Dostala jsem aspoň trochu odpověď, zda existuje mnoho věcí mezi nebem a zemí o kterých ještě nic nevíme. Je to tak vynikající zpracované, tolik efektů a znázornění snů ( co se děje v lidské mysli, má-li krutou bolest) o čemž při smrti dvou děti snad nikdo nemá nejmenších pochyb ! Ještě bych chtěla dodat, že Oscara by si plně zasloužil Robin WILLIAMS, protože takhle perfektně zahrát roli milujícího manžela jsem ještě v žádném filmu neviděla. Ale i půvabná Annabella SCIORRA nebyla marná. Ona to však měla jednodušší, nemusela krásu předstírat - ona nádherná je. Úžasný film pro náročné diváky ! ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • Fiktivní hrob Chrisa Nielsena (Robin Williams) se nachází na hřbitově Mount View Cemetery v Oaklandu v Kalifornii. V blízkosti místa natáčení scény je skutečný hrob pro Annu Nielsen a jejího manžela. (ČSFD)

Reklama

Reklama