Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Charles má k dokonalosti daleko. Na živobytí si vydělává drobnými krádežemi a podvody, a kromě toho rád a ochotně zapomíná, že je také otcem dvou dětí. Potomkové se ovšem o svá práva hlásí, a to v nejméně vhodnou dobu - Jack má právě v plánu konečně a definitivně zbohatnout a vůbec není nadšen přítomností své dcery Kelly, která utekla z dětského domova a oznámila mu, že hodlá žít s ním. A kdyby jen to. Sdělí mu také, že její bratr Eddie je v podobném zařízení, kde s dětmi zacházejí velmi surově, a donutí otráveného Jacka, aby chlapce unesl. A tak se Jack Charles vydává za svým velkým "kšeftem" - s dvěma dětmi na zadním sedadle a s policií v patách. Jejich putování je velmi dramatické, už proto, že se o tátu lumpa zajímá vedle představitelů zákona i sličná novinářka a obě děti. Jack postupně, tak trochu proti své vůli, propadá jejich kouzlu, důvěru a lásku. Velký a úspěšný podvodník z něj asi nikdy nebude, ale jako táta má své možnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

CSGoddess 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o nezbedných dětech a taťkovi čórkaři v podání Páťi Švejžužu. Viděla sem to v tv v průběhu let víckrát a dalo se na to dívat ale příliš mě to nerozezmálo. Holt mám jiný typ humoru který by byl pro tuhle komedii až moc fekálně divný. Ale doporučit to jako rodinný snímek mohu všem co hledají filmy co je ničím neurazí. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Já miluji tuhle bezve cestu amerikou s frajerským tátou, který je odvážný jak James Bond znásobený desetkrát. Líbilo se mi jak se dostali na loď a poté seskočili u mostu. Jak se dostali na loď na kolech a ujížděli před policajty. Jak ta holka řídi, protože se její otec potřebuje vyspat. Tohle je sbírka neskutečně hříšných minipříběhů, celkově smíchaná, aby udělala dojem a nezapomnělo by se na ní. Tento film bych rád viděl znova a čtyři hvězdy to jen potvrdí. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsem na tento film narazil v televizi úplnou náhodou a nesplést si ho z jiným filmem (který jsem kdysi viděl) – podle strohého obsahu, asi bych tento „klenot“ nikdy neviděl. Patrick Swayze sice patří mezi moje oblíbené herce, ale tenhle film patří k tomu nejslabšímu, kde se objevil. Výrazně mu nepomohla ani další slušná herečka Halle Berry (která tady taky zrovna neperlila), protože vše se točí hlavně okolo těch dvou držkujících fakanů, kterým bych být jejich fotrem rozbil držku hned na začátku a poslal je oba zpátky do děcáku…Mělo to pár dobrých i vtipných pasáží, ale jako celek šlo o podprůměrnou podívanou (20 minut fakt nezachrání zbytek té nudy…). ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Pruda od začátku až do konce. Fakt otravný film. Jedinou hvězdu dávám za Halle Berry. Swayze mě vytáčel, frajírek jeden namachrovaný. Děcka byla tak protivná, až to hezké nebylo. Ani jednou jsem se nezasmála, nepřišlo mi na tom nic vtipného. Stupidní příběh. Vůbec nechápu, jak takovouhle břečku mohl někdo natočit a že se k tomu Swayze nechal překecat, protože jinak je ve filmech v pohodě, ale tady hraje totálního pitomce. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Paťase je škoda. Asi ani né tolik jako herce, ale určitě jako charismatickýho borce s obrovitánským zlatým srdcem. Samozřejmě nesmím zapomenout ani na jeho taneční dovednosti. Nicméně jestli natočil za svůj život krom Ducha, Bodu zlomu a Hříšnýho tance ještě něco za chválihodnej počin, měl by se zmínit třeba Táta lump. I když jde o obyčej, určitě na Swayzeho kvalitu herectví je to bomba. 55% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Původní název filmu byl Honor Among Thieves. (ČSFD)

Reklama

Reklama