Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Jedna trošku netradiční Seagalovka, která je díky zajímavě složené dvojici hlavních hrdinů, plná skvělých hlášek, jenž mezi sebou ústřední herecké duo sype. Avšak nikoli na úkor kvalitní akce či slušného tempa a zápletky. Glimmer Man sice nedosahuje úrovně Přepadení v Pacifiku, Nemilosrdné spravedlnosti, Aljašky v plamenech či Lovce policajtů (tyhle čtyři filmy jsou podle mě nejlepší), ale i tak je to zatraceně dobrá zábava s drsným Seagalem. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Posledný film v ktorom sa Seagalovi ešte chcelo chodiť, behať rozprávať, kopať a dokonca aj náznakovo hrať. Takisto posledný film v ktorom jeho hmotnosť nepresiahla hmotnosť priemerného dospelého hrocha. Akčné béčko so všetkými ingredienciami, miestami podarenými hláškami..skrátka na Seagala "výnimočne pozerateľné":) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +Seagal ma ruce v nejlepší formě, záporáci -zápletka a forma (špatný zvuk, kamera)/// Osmá Seagalovka v pořadí a zároveň bod kdy se vše dobré obrací ve stále horší a horší. Jak by někdo řekl: "lepší už to nebude, tak buďme rádi, že je to tak dobré jak to dobré je". Tady je Steven sice pořád v dobré formě, a jeho rány jsou něsmírně drsné a dost sadistické. Prostě se s tím nesere. Bohužel se ale už se začíná vykecávat. Naštěstí se ještě stále víc mlátí a to jediné v podstatě film zachranuje od naprostého průměru. Nic jeného mě totiž na filmu nezaujalo./// Celkem 64%/// ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Detektiv Campbell prožívá nejhorší chvíle své policejní kariéry. Nemůže dopadnout sadistického vraha, který s oblibou oběti přitlouká na zeď a jeho nový parťák Cole ho přinejmenším znervózňuje. Cole se totiž tváří, že "ví, ale nepoví", důsledně mlží o své minulosti a protivníky umravnuje nabroušenou kreditní kartou. Colea zkrátka baví vysazovat mandibuly, lámat fibuly, drtit radius i vytvářet díry do crania. Do zvuku praskajících kostí Campbell suše hláškuje, což činí tuto kriminální taškařici velmi lehce stravitelnou. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Znizujem hodnotenie zo styroch na 3 hviezdicky, lebo uz sa mi to teraz nepacilo az tak, ako v case, ked som to videl v kine. Sice som si z filmu nic nepamätal, ale pocity zostali na 4*. Zacalo to podobne, ako Fincherov thriller SEDEM (1995) a neskor sa dej prehupol do uplne niecoho ineho, ako som ocakaval, co bola skoda, ale nebolo to zase nudne. Bitky boli celkom slusne, najviac som sa nasmial v tej restauracii, ked dal Seagal tomu chlapikovi facku, az ho prehodilo niekolko metrov. Celkovy dojem z filmu v dnesnej dobe zostava teda u mna pri troch hviezdickach... 28.11.2010 _______ Steven Seagal - (Poručík Jack Cole) +++ Keenen Ivory Wayans - (Det. Jim Campbell) +++ Bob Gunton - (Frank Deverell) +++ Brian Cox - (Pán Smith) +++ John M. Jackson - (Donald Cunningham) +++ Michelle Johnson - (Jessica Cole) +++ Stephen Tobolowsky - (Christoper Maynard) +++ Produkcia: Steven Seagal) +++ Hudba: Trevor Rabin +++ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Jedná sa o vôbec prvý film Stevena Seagala, kde používa okrem tradičného aikida aj čínske bojové umenie wing chun. V čase nakrúcania tohto filmu mu robil bodyguarda Randy Williams, majster wing chunu, s ktorým Seagal trénoval. Wing chun sa mu zapáčilo a rozhodol sa vo filme použiť niektoré techniky. Randy Williams bol tiež prvým majstrom wing chun, ktorý Seagalovi sprostredkoval kontakt na iného majstra kung fu, Samuela Kwoka, s ktorým Steven Seagal absolvoval v roku 2018 veľký spoločný seminár v Rusku (kazatelSVK)

Reklama

Reklama