Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roklině poblíž turistické vyhlídky je ráno nalezeno tělo mladé ženy s roztříštěnou hlavou. Je to druhá žena amatérského návrháře skla a majitele neprosperujících skláren, který nedávno zemřel při pravidelném horolezeckém výstupu. (TV Prima)

Recenze (5)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní antihrdina, přestože je to úplný nesmysl od začátku, se úspěšně zapojil do vyšetřování vražd. Vůbec nepřekáží, že je to fakepolicajt, kterého nikdo neodhalil (jen gerontokolega nejasně tuší), vůbec neztratil kontakt z realitou a chytá se (když někdo přijde po deseti letech z basy, tak má většinou problém i zavolat si telefonem. Nebo je to skrytá kritika prohnilého vězeňského systému? ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl o něco lepší než ten minulý.  Jen ta policistka je stále šílená  , sorry,  a tak to pojede asi až do konce seriálu. Kdyby tam nebyla ,  bylo by to ku prospěchu  tohoto seriálu.  Jo a starý začíná něco tušit . Tedy ten druhý policista, který je stále zamlklý a bez energie. Fakt divná parta. ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znělka je taková jako RAPL, že. No chápu z něčeho se těžit musí. Jinak se divím, že v Pensionu Horal není policejní služebna a místní pošta, podle vytíženosti a čestnosti. To zajišťování stop a vyšetřování je opravdu horší než v Policii Modrava. Ta uniforma Majera je taky teda hrozná, někdo si měl dát tu práci, e si přečte v jakém úboru musí být policista při výkonu služby, o vousech, rozepnuté blůze a prostovlasý...se tam asi nedočte. Ale jinak to mělo docela spád a je to dobře obsazené. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší než první díl, také proto, že karty byly odhaleny a protože nám je jasné, že Rybová Majera nezastřelí, bo by ten seriál nemohl pokračovat. Taky méně prostoru pro Majerovu postavu se předvést, vlastně se jen jednou slaní a jednou otevře načerno kufr auta, a hotovo. A jako fakt jde jen o nějakou brož? To doufám, že je aspoň brož z Titaniku, jinak mi to jako moc zajímavý důvod pro všechnu tu akci a vydírání a možné zabití hlavní dvojice nepřijde. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ byl tentokrát celkem zajímavý, byť vyšetřování té vesnické trojky je také takové venkovské. Pro nesmysl nechodí daleko. Trochu mi připomíná Temný kraj, prostě žádný zázrak. Vsuvky s minulostí mě netěší. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Rokle, kde byla nalezena mrtvá žena, jsou Solvayovy lomy. Sklárna je v Nižboru. (rakovnik)

Reklama

Reklama