Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem vyrůstal na Tomovi a Jerrym a prostě jsem jě miloval. Nebo spíše Toma, jelikož jsem Jerryho vždy považoval za hlavního padoucha a z duše jsem ho nenáviděl (už to tak mám - stejné u ptáka Uličníka, Zajíce z Jen počkej zajíci apod.). Nicméně nyní už mě vůbec nebaví. U Oggyho je to však úplně něco jiného, tady totiž miluju všechny postavy a vždycky jsem vysmátý od ucha k uchu. Ale třeba na Simpsonovi to zase dosahovat nemůže. Takže hezké 4 hvězdičky. ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen shlédnout asi 6 dílů tohoto skvostu a mohu říct že je to neuvěřitelná kokotina. Člověk neví jestli sleduje kočku, švába morče nebo nevím co ještě. Korunu tomu všemu nasazuje naprosto debilní titulní píseň která mě pomalu ale jistě zabijela, když k tomu připočtete fakt že se v seriálu vůbec nemluví ale vydávají se jakési dementní zvuky a zápletky nemají hlavu ani patu, není o hodnocení ODPAD pochyb. Lituji dnešní děti že které toto sledují protože tohle je dobrý seriál pro dementy ale ne pro normální děti. Zlatý Želvy Ninja nebo Rychlá rota, na to se alespoň dalo koukat a člověk se i zasmál. ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to možno nezdá, ale tento seriál dosť vykúka z priemeru krátkych gagových animákov. Iste, niekedy je to hrozne streštené a nemá to logiku, avšak o ňu tvorcom vlastne ani nešlo. Dalo by sa povedať, že seriál funguje v štýle Tom a Jerry, lenže tu sú tí zlí malí a dvoch kocúrov vám mnohokrát v ich bezradnosti príde ľúto. Francúzom to naozaj vyšlo. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Můj "kamarád" říkal, že vždy když tento seriál sleduje zhulenej, tak se pak kvůli bolestem na plících nemůže několik dní smát. Můj "kamarád" má vždycky pravdu. Jedna z nejlepších animovaných grotesek. Z nějakých důvodů mi to připomělo stařičkého Pepka námořníka. ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodíval na základní školu, někdy v posledních letech povinné školní docházky, vysílala tento seriál Nova ve Snídani s Novou před, tuším, sedmou hodinou:-) První epizodu jsem viděl, když jsem vstával na sedm hodin, do školy jsem to míval sto metrů, takže i když od skončení Oggyho zbývalo do začátku vyučování pět minut, hravě bych vše zvládal na čas. Jenže to bych nesměl zůstat u televize ještě na zprávy. Pravdou je, že mě seriál moc nedostal například po stránce animátorské, více mě vždycky těší "umělecky pojaté" animované pořady, ale musím uznat, že když mi bylo čtrnáct, tak jsem se docela dobře bavil, těžko posoudit, jak bych reagoval dnes. 79% ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama