Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Tak šialené, až to je geniálne. Pozeral som to už ako malý a po nedávnom zhliadnutí musím povedať, že ma to stále baví. A úvodná znelka je proste úžasná. :D 10/10! :) Disproporcie izieb a budov, zahrávanie sa s priestormi, všemožný situačný humor, absurdita a (naschvál) šialená animácia aká býva málokde. Toto sa nemôže niekomu nepáčiť :) Pobaviť to môže aj deti, ale skôr si to užijú starší :) S Tomom A Jerrym to má spoločné fakt iba námet :) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Někdy se divám u snídaně v práci. Námětem to připomíná Toma a Jerryho, ale je to o dost drsnější (taky máme drsnější dobu - zmlacením se zde řeší většina problémů) a někdy si říkám, že francouzští tvůrci jsou totální magoři nebo něco silného kouří či jinak užívají. Kromě v obsahu uvedených ještě zde vystupují (nejen) sousedka Olivia a pes, který zastává různé role (soused, šéf v zaměstnání ad.). Bohužel některé díly jsou nudné a bez nápadu, některé jsou skvělé a baví celou dobu, takže v celkovém hodnocení to vyjde tak napůl. ()

Reklama

JackieD 

všechny recenze uživatele

Tohle mě donutilo ráno vstávat dřív. A věřte, že za 13 let ve škole se to ničemu nepodařilo. Skvělý humor, občas dost brutální. Každý to tu srovnává s T&J, jasně, hlavní pointa je stejná, ale tohle je přeci jen originálně vymyšlené a u T&J jsem se tak nepobavila (i když by pro mě souboj s Oggym v hodnocení vyhrál). ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Príbehy Oggyho a škodíkov majú už niečo aj v tom , že sú nové a originálne , nejde len o lacnú napodobeninu Toma a Jerryho , ale o plnohodnotnú , trochu zavlasypritiahnutú zábavu. To je však na Oggym to najlepšie , seriál to posúva vpred a drží diváka pred televíziou , ten čaká , čo iné bude musieť Oggy prežiť. Animácia je číro skvostná. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Teď Vám řeknu trapnou vzpomínku na tuhle zlomyslnou pohádku.. Ráno jsem vždy vyrazila do školy (základní školy) po zhlédnutí Oggyho a škodíků.. do teď na ten seriál nedám dopustit :) Vždycky mě tak mile připravil na ten dětský teror. Je mi jasné, že je Vám to ukradené, ale opravdu tomuhle věnujte Vaši pozornost. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama