Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

gombarix 

všechny recenze uživatele

Extrémnější verze Toma a Jerryho, která o co méně je sentimentální a "disneyovsky" uhlazená, o to víc je potrhlá, ujetá, absurdně drastická... a směšná. (Přesně to vystihl Hopper.) A pro děti to podle mě může být docela v pohodě, protože prostředí i postavy Oggyho jsou natolik nerealisticky ztvárněné, že to od normálního světa jde odlišit celkem snadno a řekl bych i líp než třeba u toho T&J. >Pája=) : poprvé jsem se s tím setkal ve svých 22 letech, děkuji za radu. ;) ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem vyrůstal na Tomovi a Jerrym a prostě jsem jě miloval. Nebo spíše Toma, jelikož jsem Jerryho vždy považoval za hlavního padoucha a z duše jsem ho nenáviděl (už to tak mám - stejné u ptáka Uličníka, Zajíce z Jen počkej zajíci apod.). Nicméně nyní už mě vůbec nebaví. U Oggyho je to však úplně něco jiného, tady totiž miluju všechny postavy a vždycky jsem vysmátý od ucha k uchu. Ale třeba na Simpsonovi to zase dosahovat nemůže. Takže hezké 4 hvězdičky. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jde o jakousi francouzskou verzí Garfielda - líného kocoura, který nejraději jí a kouká na telku. Tím však rozdíly mezi oběma kocoury končí. Tam, kde u Garfielda můžeme ocenit dovednou kresbu, potažmo animaci, ironii a sarkasmus, u francouzské verze si spíše vzpomeneme na eskapády Toma a Jerryho, kteří se mlátí po hlavě a tu jim vypadne oko, tamhle zuby, ale za chvíli je zase mají a jede se dál. Pokud jde o animaci, je na čistě naivistické úrovni a mně osobně hodně lezla na nervy, přišla mi taková rozbitá, těžko se na ni dalo soustředit. Stejně tak Oggy, kterého trápí tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee - všechno mu sežerou, ruší ho u sledování televize, a nakonec se zde ještě objeví bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. A s tímhle nápadem si tvůrci vystačili minimálně na zatím u nás vydaných 48 dílů na DVD... ()

ohinek 

všechny recenze uživatele

každý den se už na to na FoxKids či jak se to dnes jmenuje nedívám, ale toho času to byla zkutečně psina, aneb kovadliny, dynamity, bazuky a dřevěné palice vždy po ruce a na denním pořádku. Dobré díly se poznaly zpravidla podle toho, že nebylo až tak důležité o čem konkrétně jsou, protože všechnu pozornost na sebe strhly ty neskutečně brutální kousky mezi kočkami, švábi, nebo třeba i psy a policisty, u kterých se člověk za břicho popadal. Nejlepší (a zdaleka ne všechny) díly: BugBall, Ducksoup, Carnival is in town, Night at Opera, Heatwave, Its all under control, Cit and Cat, Race to the Finish, Welcome to Paris, Happy campers a mnoho mnoho dalších. Nevím kdy to přesně začalo, ale z aktuálních dílů nebo i z nového filmu se úplně vytratila podstata tohoto seriálu. ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Po boku Toma a Jerryho je to moja najobľúbenejšia seriálová rozprávka, na ktorú som sa vždy tešil. Najviac ma nadchlo 3D prostrede, ktoré bolo síce len v minimum scénkach, ale dodalo to taký šmrnc. Postavičky som mal strašne rád, Aj Oggyho aj toho zeleného, aaaaaale, najlepší bol Pes a keď ho Oggy nasral, tak to ma vždy dostalo :D. Najlepší diel je, keď si Oggy kýchol na lyžovačke a padla lavína :D. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama