Reklama

Reklama

Krtek a autíčko

  • Československo Krtko a autíčko (více)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
Československo, 1963, 15 min

Obsahy(1)

Krtek jednoho dne s podivením zjistí, že si to kolem jeho hromádky šinou hlučné velké stroje, v kterých se vozí dokonce psi nebo husy. Ihned zatouží také po něčem takovém... (Pohrobek)

Recenze (71)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krtek a autíčko.. :) Krtek si usmyslí, že chce jezdit v autíčku, a tak si ho i sežene Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. 95% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Krteček je bezpochyby nejslavnější česká kreslená figurka. A právem. Jen se podívejte do krámů se suvenýry, jak ho tam plyšového cizinci nakupují :-) ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

No jo, krteček je prostě šikula, když něco chce, umí si to sehnat. :) Ovšem přiznám se, že kdyby mi tenhle díl nepustil nedávno můj přítel, ani bych si na něj nevzpomněla. Stydím se.. A přitom jsem na krtečkovi vyrostla. Takže napravuji zapomínání a dávám zasloužených pět hvězdiček. :) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zpracování hezké, nicméně ten dopad na diváka, ten Miler moc nedomyslel. Krtci pod dojmem tohoto dílu propadli kouzlu automobilismu, stahují se ve velkém k silnicím, a protože špatně vidí, snaží se projíždějících vozů alespoň dotknout, a ti náročnější pěkně ošmatat. Člověk pak jede na kole a nestačí se vyhýbat černým placičkám na cestách, třeba včera jsem takhle narazil na čtyři. Také z ekologického hlediska je tento díl pochybný, jasně, auto na klíček moc emisí neprodukuje, ale jen málokdo si s takovým vozítkem vystačí víc jak 10 – 15 let, jak mohu dosvědčit z vlastní zkušenosti, a pak zatouží po něčem výkonnějším. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

První věc, na které jsem poprvé v životě byla v kině, byl právě Krtek a autíčko, na to se nezapomíná. Když jsme šly z kina ,máma mi ještě koupila knížku: Jak krtek ke kalhotkám přišel a od té doby jsem byla jeho fanynka. Jjj, takový menší prazážitek. ()

Reklama

Reklama