Reklama

Reklama

Krtek a karneval

  • Československo Krtko a karneval
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1976, 6 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Tentokrát je Krteček fascinován věcmi na pouti - maskami či lampiony. Překvapí ho tady ale velký buldok, se kterým se však brzy skamarádí. (mau)

Recenze (22)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Měl Krtek plán B pro případ, že by Pes dostal infarkt? Nemluvě o tom, že jsem nikdy nepochopila pomoc pronásledovateli v okamžiku, kdy ten někam spadl. ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Krtko si utahuje ze zmateného buldoka, pro kterého jsou všechny vzdálenosti asi desetkrát delší, a později při couvání spadne do zdánlivě gigantické kašny. Po neúspěšném pokusu o záchranu lanem, jehož se bez palců chytil, stačilo ho pořádně vyděsit, aby sám vyskočil... Nakonec se tomu z plna hrdla zasmál, až se za břicho popadal. Oceňuji spoustu nechtěně vtipných momentů. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Každý diel má svoje čaro, takisto ako Pat a Mat, je toto proste symbol môjho detstva. Krtko si pomaličky nachádza, aj keď tým svojím spôsobom, aj iných kamarátov. 80%. ()

Zajímavosti (2)

  • Pes, který honí krtka, vběhne za krtkem do lampionu, kterému chybí dno. O chvíli později se snaží dostat ven z lampionu se dnem. (sikky)
  • Krtek zkouší vytáhnout psa z kašny na žlutých mašlích, které se ale přetrhnou. Poté vhodí do kašny masku, ale mašle v ní nejsou. O chvíli později vidíme na dně kašny masku a červené mašle. (sikky)

Reklama

Reklama