Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Známější spíš pod názvem "Krtek a vagína". Při prvním shlédnutí jsem měl pocit, že mě šálí zrak. Pak jsem se ale ujistil, že vidím správně... Že nejsem obětí přeludu, jak jsem si původně namlouval. A začal jsem vážně přemýšlet na tím, zda se pan Miler definitivně nepomátl na rozumu. Tenhle díl se ihned po odvysílání na televizních obrazovkách stal přímo legendou. A kdo tehdá neviděl, jak se krtek rýpe paní králíkové v *tentononc*, ten jakoby nežil. Nu, rozdýchal jsem to, rozdýchal. Ale celoživotní jizva ve mě zůstala. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vážený soudruhu Milere, dobře vím, že ty tam jsou časy, kdy největší starostí Vašeho hmyzožravce bylo, aby mu nechcíply petůnie nebo jak zlomit čápa a další potvory, aby mu spíchly šik kapsoidní mrkváče! Ale: Požádal mě včera můj tříletý syn, abych mu pustil "Tlansfolmels". Jelikož se snažím, aby z mých dětí nevyrostli zparchantělí, přechytřelí, arogantní majitelé světa, držím je zatím, mimo jiné, co nejdále od "sofistikované" pseudokultury amerických soudruhů. Napadlo mě tedy, vnutit mu místo toho pravou českou klasiku, kterou jsme byli všichni odkojeni a již jsme tak milovali!! A dokonce jsou nové díly! V pokojíku bylo naprosté ticho, z čehož jsem usoudil, že ho to zaujalo a čumí na to s otevřenou pusou. Soudruhu Milere, musím říct, že při kontrolní obchůzce jsem padl na prdel a čelist výrazně poklesla i mně! Vidím noru, ze které skáčou malí zajíčci a říkám si, že i po těch letech stále udržujete svůj okouzlující standard...... To ale jen do chvíle, kdy jsem zjistil, že ve skutečnosti hledím do FRNDY paní Zajícové, které zrovna praskla voda a ta Vaše černá bestie jí vehementně pomáhá tlačit! Jsem si vědom, že je jiná, tak nějak rychlejší doba a zásady výchovy kapitalistické mládeže vyžadují změnu postoje. V žádném případě nejsem prudérní, nemám, kurva, ke sprostému slovu daleko a i ty nejotrlejší multiotvorové ženy a dívky se v mé přítomnosti vždy červenaly! Snad se ale shodneme, že Vaše veledílo bývalo apriori určeno pro dvou až pětileté děti!! Jak mám teď, do prdele, tříletému klukovi vysvětlit ( a to si kuřte, že jsem zavalen spoustou zvídavých dotazů), že co vídí je důsledkem toho, že ten debil Zajíc neumí šukat a nasmrkal paní Zajícové do gramofónu??? Když už, tak to na ty parchanty příště vypalte naprudko s plnou parádou, protože jinak se mi určitě bude lépe objasňovat, jak vznikne z nějakého posraného Deceptiona Mustang 1967. Těším se na další skvělý díl "Krtek a Čičolína". Se soudružským pozdravem "Světu mír", Verbal. ()

Reklama

reditelka 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl nebyl zdaleka tak milý a "duši hladící" jako většina dílů s krtečkem. Jako pohádka na dobrou noc u malých dětí určitě nezabere, protože budou mít nad čím přemýšlet. Spoiler: Když krtkovi vypadly z porodní brašny kleště, dostala jsem strach. Ale porod nakonec proběhl hladce. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Další bizár díl. Tohle chce asi trochu whisky, aby člověk zvládnul, neodvážil jsem se dívat tak zblízka jako dcera. Sorry že prozradím napínavý příběh: Zaječice touží po sexu. Krtek ji dohodí pořádnýho zajíce. Užívají si. Krtek vytáhne ze zaječice asi dva malý zajíčky, scéna s porodem je velmi naturální i naturalistická, efektní i efektivní, nevěřil jsem svým očím, ona rodí zajíčky. Sexuální výchova musí začít brzy. Všichni jsou šťastní. Krtek leze do díry. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

WTF ??? Človek by si myslel, že po nejakých tých rokoch ho už nič len tak ľahko neprekvapí. Zvlášť u "krtečka". No mýlil som sa. Čo už. Ak mala byť táto časť osvetová, tak naše deti "chráňpánboh". A tá socialistická hudba, tak to bol vrchol. :-) Jediné čo ma pri sledovaní tohto zvratku napadlo, bola jedna epizóda zo SIMPSONOVCOV, kde žiakom tiež na hodine premietali takýto osvetový film s "králikmi", pričom väčšina akcie sa odohrala mimo obraz, a divák už videl len zdesené tváre detí a učiteľkino lakonické konštatovanie (s cigaretou v ruke): "Předstírá to." :-) Sila ! (11.2.2009) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama