Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vynálezce, astronaut a vědec Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) stojí jen krůček od uskutečnění svého celoživotního snu - expedice do středu kosmické bouře. K Reedově kosmické výpravě se připojuje jeho nejlepší kamarád, astronaut Ben Grimm (Michael Chiklis), vedoucí genetického výzkumu a Reedova bývalá přítelkyně Sue Storm (Jessica Alba) a také její horkokrevný mladší bratr, pilot Johnny Storm (Chris Evans). S hlavním sponzorem celé výpravy, Victorem Von Doomem (Julian McMahon), za zády se vydávají na nejdůležitější expedici svého života. Mise probíhá zdárně až do okamžiku, kdy Reed zjistí, že se mýlil v odhadu rychlosti blížící se bouře. Během několika minut je vesmírná stanice pohlcena mraky kosmické radiace, které způsobí závažné změny v genotypu všech členů posádky. Jejich DNA je nevratně pozměněna. a stejně tak jejich budoucnost. Důsledky mutací se začnou projevovat brzy po návratu na rodnou planetu: Reed získá schopnost libovolně natahovat své tělo a jako vůdce celé skupiny získá přezdívku Mr. Fantastic. Sue - nyní Invisible Woman - se dokáže zneviditelnit a vytvářet pevná silová pole. Johnny se díky své schopnosti vzplanout a kdykoliv vzlétnout stane známým jako Human Torch. A Ben, jehož transformace je nejvíce šokující, se promění v nadlidsky silné monstrum s oranžovou kůží, která je tvrdá jako kámen - Thing. Tyto genetické mutace se jim společnými silami podaří obrátit v obrovské přednosti. Rozhodnou se využít svých výjimečných schopností k tomu, aby překazili zlomyslné plány nyní také zmutovaného Dr. Dooma a ochránili obyvatele New Yorku před všemi dalšími nebezpečími, která by je mohla ohrozit. Astronauti. Hrdinové. Celebrity. Pro celý svět jsou Fantastická čtyřka. Sobě navzájem jsou si rodinou... Fantastická čtyřka je založena na nejdéle vydávaném komiksu z produkce nakladatelství Marvel, který v průběhu let zaslouženě získal pomyslný titul nejlepší komiks na světě. V poslední době se dočkalo filmových adaptací několik dalších komiksů Marvelu - za zmínku stojí především X-Men a Spider-Man. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (567)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

V případě Fantastic Four se nedá mluvit o stupidním scénáři, který by všechno shazoval, protože Fantastic Four je stupidní celá a vycházím z toho, že patrně záměrně, neboť účelem bylo natočit zábavnou komiksovku pro děti. Myslím, že zrovna takové zpracování se pro daný námět hodí a nic proti tomu nemám. škoda jen, že se příliš nepodařilo udělat film více přitažlivým i pro dospělejší publikum, které se sice vyloženě nenudí, ale rozepře naivních postaviček s fantastickými schopnostmi jej hlouběji nezaujmou. Možná až na vcelku povedené trikové sekvence. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nezávazná komiksová zábava, která chvílemi určitě zanudí tím, jak moc je ukecaná, ale také dokáže pobavit mihotavými narážkami a vcelku povedenými akčními scénami. Neočekávalo se od toho moc a také to tak zůstalo. Vzniklo spíše díky všeobecnému boomu, který započal tenkrát Spiderman. Jediné co mě dokázalo ale naštvat byl hlavní nepřítel Von Doom. Už tím jak se na plátně chová a možná i samotným hercem. Nemá prakticky s fantastickou čtyřkou nijak nespolečenský vztah a najednou je takový jaký je. Koneckonců jestli by se to dalo kvalitou přirovnat k něčemu podobnému tak rozhodně k Daredevilovi. Tedy podle mě tento film je jeden z těch lepších, více komiksovějších a také o dost zábavnějších než například taková Elektra. To každopádně! --- Zahřál ses na 4000 stupňů Kelvina. Něco jako supernova. – Bezva – Ne! To je teplota slunce. Mohl bys spálit atmosféru a zničit všechen život. – Rozumím, Supernova = špatné ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nenáročná limonáda na horúce letné popoludnie, ktorá patrične schladí nielen comixových nadšencov. A to doslovne. Okrem topornej Alby a dvoch akčných scén (celkom dobrých), tam fakt nieje nič. Rutina, šeď a smrdutá aróma nenápadného pseudovýchovného feelingu, ktorému korunu nasadí slepá černoška a jej monológ. To už som sa vážne smial... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

průměr opravdu ve všem, průměrný origin, průměrně napsané postavy, průměrně zahrané postavy, průměrná akce (no, tady by to bylo už i podprůměrné) a průměrný záporák. Škoda, FF patří v Marvel vesmíru k předním uskupením a má plno dobrých a zajimavých dobrodružství, dát to Storymu nebylo nejštastnější rozhodnutí a vlastně netuším, koho takováto věc vůbec mohla napadnout. No, nad rozlitým mlékem ale nebudu brečet, snad se to nějakým tím restartem podaří jednou napravit.. PS: Ten, co hraje Bena Grimma, je vysloveně k smíchu a Alba je hezká postavička, ale Storm si zaslouží přece jenom trošku výraznější ztvárnění.. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Na dokonale bezvýrazném chlapíkovi, kterého rodiče pojmenovali celkem "vypravěčským" jménem Tim Story, by se mohla přednášet režijní sterilita. Za tímhle loserem není ani vlastní zábava, ani pořádně smradlavý průšvih, abysme se mu mohli vysmát. A sto milionů dolarů zmizelo tam, kde končí i začíná výčet veškerých kvalit Jessicy Alby. V prdeli. U Jessicy sexy, u Storyho pekelně nudné. :-) ()

Galerie (90)

Zajímavosti (36)

  • Během scény, kde hasiči jedou na Brooklynský most, je řidič hasičského vozu bez helmy, ale v další scéně, když nabourá, už na hlavě hasičskou helmu má. (filmsim)
  • Když Sue (Jessica Alba) zadržuje ohnivý vír, teče jí krev z nosu. V dalším záběru není ale po krvi ani stopa. (Terva)

Související novinky

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Nová Fantastická čtyřka má režiséra

Nová Fantastická čtyřka má režiséra

11.12.2020

Studio Disney včera mělo schůzi investorů a krátce na to rozbilo internet naprosto drtivou náloží nových oznámení. Mezi těmi největšími? Reboot Fantastické čtyřky tentokrát konečně pod dohledem… (více)

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Dohodnuto! Disney kupuje Foxy

Dohodnuto! Disney kupuje Foxy

28.07.2018

Konečné rozhodnutí padlo a studio Disney tak definitivně pořizuje 21st Century Fox za cenu 71,3 miliard dolarů. S obchodem souhlasilo 99 % akcionářů obou společností, vyjímaje jednoho akcionáře… (více)

Reklama

Reklama