Kenan & Kel (TV seriál)
Rodinný / Komedie
USA, 1996, 61x30 min
Brian Robbins, Linda Mendoza, Ken WhittinghamObsah
Kenan se svou bláznivou rodinou a ještě bláznivějším vedoucím prodejny, v níž Kenan pracuje a Kel, jehož neoddělitelnou částí je i jeho milovná oranžáda, bez které nedá ani ránu, jsou střelení středoškoláci, kteří zažívají všelijaká možná a často i nemožná dobrodružství. (Hannibal92)
woody
odpad!Dva černoši pijí limonádu tváří se vtipně a já mám běhavku pokaždé když na ně narazím! Dobrý důvod?(27.8.2004)
DaliX
Supermax s týmto seriálom zabodoval na jednotku. Kenan ktorého hefty sa mi páčia doteraz a priblblý Kel pijúci oranžádu, to je niečo na čo sa nezabúda:)(17.7.2010)
Skrk
Seriál mého dětství. Ano - ona je to hovadinka, ale hovadinka, u které jsem se neustále smál.(4.1.2010)
McLushi
Další supermaxácký seriál který jsem prostě miloval, viděl každý díl a u každého dílu mě bolelo břicho od smíchu. Pět hvězdiček z nostalgie.(30.11.2007)
tomeek
"Můj krocan!!!" PLESK! :D(2.8.2007)
Hnedoocko
"Kdo má rád oranžááádu??" "Kel má ráád oranžáádu. Já rád já rád já rááád." Další z mých oblíbených seriálů ze SuperMaxu.(23.5.2011)
Revolver
U skopičin Kenana a Kela sem se doslova třískal smíchy a nevynechal jedinný díl. Jeden z nejlepších komediálních seriálů.(5.3.2007)
pugs
Keď ešte bežal Supermax, tak som sa na toto vždy díval aj keď diel opakovalo 5-krát, **** hviezdičky celkovo a ešte jedna * z nostalgie;-)(1.4.2009)
Lukiš
odpad!Omg tohle má skoro 70%?? Snad největší kravina, co kdy hrála na Supermaxu.(18.4.2005)
jurama525
v te době kdy jsem byl malej byl tohle super serial no neda se na něj zapomenout a ja na něj vzpominam v tom nejlepšim.(8.4.2008)
divak84
jedna z hvězd tehdejšího supermaxu(18.5.2010)
dee-key
Totálně nadupanej seriál. Teda co si ho pamatuju ze Supermaxu. Jestli ho někdo máte doma, ozvěte se.(23.7.2008)
Céčko
http://www.megavideo.com/?v=RZOIET41 Nejlepší díl. :)(25.10.2011)
Milan25
Sežeň chobotnici, lepidlo, hromadu peří a sejdeme se v ZOO.(28.7.2007)
Hopkins
Určitě měli i některé odbré díly ale co se týče černošské zábavy tak v té době jsem raději sledoval Fresh prince.(26.7.2008)
MikeeTheory
Vím, že jsem byl dítě, když jsem se na to díval a miloval jsem to! A děti nikdy nelžou!(22.1.2012)
Heroin17
Kdyby hudební klipy Busty Rhymese měly dětství, takhle nějak by to asi vypadalo...(22.7.2009)
PanPaniscus
Vždy běžet domů ze školy, abych to nepropásl. Jedna z nejbolestivějších vzpomínek na proseděné hodiny před Supermaxem.(30.10.2010)
MartyMcFly89
odpad!Omyl, největší kravina na Supermaxu byl Fresh Prince. Poté tohle. Říkejte mi rasisto, ale já tenhle styl opravdu nemám rád.(1.3.2009)
Prezident5
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Kenan a Kel jsou dva černošští teenageři, kteří humorně řeší všelijaké životní situace. Obvykle Kenan se dostane do situace, kterou chce vyřešit a Kel pak vymyslí, jak to provést. Navíc Kel je velký milovník Oranžády a udělá pro ni cokovil. Kdykoliv se podívám na kterýkoliv díl tohoto seriálu, vždycky se skvěle pobavím.(21.6.2009)