Třetí zázrak

Third Miracle, The

Tretí zázrak

USA, 1999, 119 min

Rozpočet $-miliónovTržby USA $736,592Tržby Celosvetovo $-(4.4.2010)

• Tomco

Pre mňa obrovské sklamanie a nuda.(27.11.2006)

Scénář - John Romano a Richard Vetere. Hudba - Jan A.P. Kaczmarek. Kamera - Jerzy Zielinski.(27.3.2012)

Snímok, ktorý je pútavo vyrozprávaný a pre milovníkov náboženských mystery filmov dokonalý.(3.5.2011)

Opravdu skvělé a hluboké myšlenky nám předkládá toto dílo. Navíc jsou nadčasové! Toho kdybychom se všichni dželi :-)(23.5.2010)

Pacil sa mi Ed Harris v ulohe pochybujuceho knaza aj Armin Mueller-Stahl v ulohe tvrdeho arcibiskupa. Nepacili sa mi fiktivne udalosti pripisovane Bystrici a jej okoliu vo filme, pricom tym nemyslim spochybnovany zazrak..(26.3.2005)

Celkom zaujímavý pohľad na to, ako sa v diecézach riešia podobné kauzy zázrakov a svätých, na tomto si tvorcovia dali záležať. Nedali si už záležať na tom, aké pomenovali mestá- veď očividne ide o Banskú Štiavnicu a nie Bystricu. No a samozrjeme do toho "amíci" museli vložiť problém zamilovaného a škandalizovaného kňaza, čo u mňa tento film degraduje na **, akurát za brilantný výkon Eda Harrisa dávam ***.(2.4.2008)