Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 24. ledna 1999 v Arrowhead Pond of Anaheim (Anaheim, Kalifornie). Na kartě se sešlo šest zápasů.

1) Big Boss Man vs. Road Dogg
2) Ken Shamrock vs. Billy Gunn (WWF Intercontinental Championship) 
3) X-Pac vs. Gangrel (WWF European Championship)
4) Sable vs. Luna Vachon (WWF Women's Championship)
5) Mankind vs. The Rock (WWF Championship I Quit Match)
6) Royal Rumble Match (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (6)

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tenhle Rumble je instant classic mezi PPV. "People's Champion" The Rock vs Mankind je vrcholná záležitost a feud mezi Vincem a Austinem je legendární :-) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Zatimco zapas The Rock vs Mankind skutecne patri k tomu .. rekneme nejvyraznejsimu ve wrestligu EVER, tak v ramci oblibenosti to u me patri k odpadu. Ano, plan byl majznout ho 5x zidli, ale Rock se nechal unest a nalozil mu jich do hlavy hned jedenact. A co hur, udajne se za to nikdy ani neomluvil. Prestoze tedy dnes patri Dwayne Johnson k nejoblibenejsim / nejcharismatictejsim hercum v USA (nedavno jsem dokonce slysel nazor, ze by mel kandidovat na prezidenta v pristich volbach), tak pro je to bezcharakterni svine starajici se pouze o svoje ego a PR. Nikdy jsem ho nemel rad a mit nebudu. Jinak zbytek Royalu byl za me oukej, vcetne prekvapivy vyhry Vince nad neznicitelnym Austinem. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Sra*ky, žádnej vrchol. Midcards byli enormně o ničem (kterej proklatej mnohanásobnej idiot např. zabookoval Bossmana nad Road Dogga) nepochopitelné. Foley, který nikdy neřekl I quit to řekl hned 3x Jabronemu Rockovi? Hm fajn. Mimochodem bylo domluveno, že to schytá 3-4x židlí od Rocka. Ovšem ten špatnej klaun se nechal unýst a říznul ho, zcela mimo předchozí domluvu, asi 10x, jak Foley popisuje ve své knize. No a Royal Rumble plnej týpků nižší šarže, kdy Kane jde sám ven, Taker se neobtěžuje vlýzt do ringu a celkově si to dá pan Mcmahon? No to ne, tohle rozhodně nebyl nejlepší Royal Rumble. Za mě to je těžký průměr. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Zápas The Rocka medzi Mickom Foleyom aka Mankindom o WWF pás v "I Quit matchy" je wrcholom nielen danej PPV či roka, ale celého profesionálneho wrestlingu ako takého. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ok, začátek byl celkem nudný, první dva zápasy byly opravdu jen rozehřívačka, ale hodně špatná, až teda konec v druhém zápase byl trochu už zábavnější, pořád tomu chyběl šmrnc. Každopádně Gangrel vs X-pac už byla dobrá podiváná a byl jsem překvapen, tak řekněme, že asi nejvíc jsem si užíval zápas Rock vs Mankind. Tam, kde je Mankind je prostě zaručená zábava, akorát mne mrzí, že v půlce se z toho stane jednostranná záležitost s jasným koncem, no ale i tak je to určitě skvělej zápas. A samotný vrchol Royal Rumble je fajn do doby než Stone Cold dostane nakládačku, ale jakmile se tam zase vrátí tak zase se člověk nenudí, jinak ta výplň mezi mne nebavila, takže tenhle zápas moc neoslnil. Ale celkový event byl fajn. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama