Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 27. srpna 2000 v Raleigh Entertainment and Sports Arena (Raleigh, North Carolina). Na kartě se sešlo deset zápasů.
1) Right to Censor vs. Too Cool
2) Road Dogg vs. X-Pac
3) Trish Stratus & Val Venis vs. Chyna & Eddie Guerrero (Intercontinental Championship, Val Venis ztratí titul, pokud bude odpinována také Trish Stratus)
4) Tazz vs. Jerry Lawler
5) Shane McMahon vs. Steve Blackman (Hardcore Championship Hardcore Match)
6) Chris Benoit vs. Chris Jericho (Two-out of-Three Falls Match)
7) Edge & Christian vs. The Dudley Boyz vs. The Hardy Boyz (Tag Team Championship TLC Match)
8) The Kat vs. Terri (Stinkface Match)
9) The Undertaker vs. Kane (No DQ Match)
10) The Rock vs. Triple H vs. Kurt Angle (WWF Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Vyloženě slabá záležitost na tomto Summerslamu není. Top je klasika: Benoit Vs Jericho, a hlavně TLC utkání mezi Dudleyz, Hardyz a Edgem s Christianem, kluci do toho šli fakt naplno. I Shane McMahon utrpěl nádherný pád, který ho stál Hardcore opasek. Main Event nebyl rovněž špatný. Kurt Angle tady v tý době koketoval se Stephanie, takže to stálo Triple H v podstatě prohru, kterou mu uštědřil Rock ve finálním Triple Threat zápase. Někoho možná ještě zaujme "klání", kdo komu otře záď o obličej mezi Kat a Terri Runnelsovou. Fakt je, že tohodle zápasu by se asi chtěla účastnit většina přihlížejících :) 80% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tahle PPV opravdu neměla žádnou slabinu. Jasně Sinkface match by se za ni dala považovat, ale kdo by se na to nedíval. Každopádně to neberu vážně, jinak ostatní zápasy mne fakt bavili. Nějak jsem se nenudil ani u jednoho, vše mělo spád a odsýpalo to a tahle PPV má prostě legendární pád Shane ( ten v těchto rokách dělal opravdu šílené kousky). Takže já jsem maximálně spokojený, takhle to má prostě vypadat a lidi si to užívali také. No a nemůžu nevzpomenout TLC match, to je prostě radost se na tyhle dvojice dívat. Co dokazovali bylo šílený. Nemám co bych vytkl. ()

Reklama

Reklama