Reklama

Reklama

WWF St. Valentine's Day Massacre: In Your House

(pořad)
  • USA WWF St. Valentine's Day Massacre
všechny plakáty

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 14. února 1999 v Memphis Pyramid (Memphis, Tennessee). Na kartě se sešlo osm zápasů.
1) Goldust vs. Bluedust
2) Bob Holly vs. Al Snow (Hardcore Championship Hardcore Match)
3) Big Boss Man vs. Mideon 
4) Jeff Jarrett & Owen Hart vs. D'Lo Brown & Mark Henry (Tag Team Championship)
5) Ken Shamrock & Val Venis (Intercontinental Championship, Billy Gunn jako speciální rozhodčí)
6) D-Generation X vs. The Corporation
7) Mankind vs. The Rock (WWF Championship Last Man Standing Match)
8) Stone Cold Steve Austin vs. Mr. McMahon (Steel Cage Match, vítěz získá zápas o WWF Championship na Wrestlemanii XV) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Až na ten Draw Bullshit, Mankind Vs Rock - last man standing, kde ho Foley měl totálně rozsekat za to, co ROCK udělal na Royal Rumble v I Quit matchi, to nebylo vůbec špatné. Teda ještě stiff Bossman, ale to už je takovej standard špatných utkání, to snad ani netřeba zmiňovat. Nicméně za Main event musím dát Vincovi palec hore, prodával to velmi, velmi dobře. Měli jsme tu debut Gianta aka Paul Wighta aka Big Show, který chtěl prohodit Austina klecí, což se mu povedlo a nechťa tak zapřičinil jeho výhru a tedy šanci o pás na další Wrestlemanii. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Občas jako celek je to těžký posuzovat protože ve výsledku poslední 3 zápasy jsou fakt supr a určitě dva z nich si zaslouží plný hodnocení protože jsem se opravdu bavil. Ale jako výsledné PPV nejde dát plný počet jelikož je tam více slabých matchů než těch lepších. Jako první je bizár trochu ale dalo se to, Hardcore match mne bavil, ale není to vyloženě nějaká velká jízda. Jenže pak 3 zápasy po sobě jsem se prostě nudil. Boss man snad neměl zábavný match, maximálně s Undertakerem, tag team byl nic moc a ken vs Val jako to bylo tak rozdělený na třetiny. Prvních pár minut to bylo supr, pak to byla hrozná nuda a zase ke konci to byla fajn podívaná. Jenže ten zápas byl opravdu dlouhý na to aby to bylo konstatní zábava, takže tyhle zápasy prostě tomu moc nepomohli. Ale poslední dva eventy jsou fakt super. Akorát DQ zase, nevím jestli to odčiní minulej zápas mankinda vs rocka, ale zase to byla jízda. No a na konci debut Big Showa byl taky skvělej, Stone Cold si to užíval a Vince už tolik ne. Jako předkrm před Wrestlemanii to ale zafungovalo výborně musím říct. Dá se na to určitě podívat v klidu a pokud člověk vypustí ty slabé zápasy, tak dostane opravdu dva silné main eventy. A slyšet diváky jak si užívaj D-Generation v jejich době slávy je masakr, tyhle zápasy už jen kvůli divákům doporučuju. ()

Reklama

Reklama