Trávníček si stále drží post mládence, který dámám a dívkám učaruje...(14.8.2008)

Proč čerti jedí kyselé zelí? Aby měli ten správný škleb!(4.8.2008)

Jeden bere, druhý dává, třetí vynáší, tak to je a tak to chodí při mariáši... Jedna z nadprůměrných televizních pohádek, které mají šanci něco říct i dnešním dětem. 83%.(4.8.2008)

Slušně obsazená rozpustilá pohádka, lepší část naší studiové produkce. Celkový dojem 60 %.(20.5.2007)

Fajnová oddychovka se správňáckými, i když ryze submisivními, čerty hrajícími mariáš a pojídajícími kyselé vitamíny včetně pohříchu dominantních domin vyšší kategorie. A k tomu několik chytlavých písniček s texty, které vám zaručeně vyvrtají do hlavy pěknou vzpomínku. "Tak se čerte snaž, jo hó hó..."(31.3.2011)

• WANDRWALL

To se ještě dalo na Konvalinkovou dívat. Pak volný mentální a fyzický pád. Kdysi mě ta poháka pobavila.(8.8.2010)

Trávníčkovi připravili roli pláyboye, který má k dyspozici celý harém čertic. Což mu muselo po všech stránkách evidentně svědčit, ačkoli musel hrát tak, jako že mu nejsou pochuti. Druhá část pohádky, která se točí převážně kolem karbanu a celkové nedisciplinovasti níže postavených čertů, je v podání Preisse, Nárožného a spol, také dobrou komedií. Na škodu jsou zde stále opakující se scény a discopísničky.(8.8.2008)

Hodně rozpustilá pohádka. Čertice trdlují v rytmu disco hudby a mají k tomu samozřejmě i náležité oblečky. Čerti žijí ve vlastním pekle a ládují se kyselím zelím. Když chcete potrestat čerta, kam ho pošlete? No přece na zem.(2.1.2010)

Docela legrační pohádka se skvěle toporným Pavlem Trávníčkem.(8.11.2009)

Povedená pohádka, povedený děj a ještě povedenější písničky. Petr Nárožný jako bezzubý čert nemá chybu(20.8.2008)

Moje oblíbená TV pohádka. Písničky ve stylu "Haló, tady je Lucifer" mě dostaly. Na to, že jde o TV blbůstku o směšných čertech, výborná záležitost. Chytré, vtipné, hláškorodé, sympaticky zahrané, navíc s nevtíravým vkusně podaným morálním poselstvím (s výsledkem "Člověk nese čerta z pekla").(9.4.2011)

Papundeklová klasika klasik, nezapomenutelné písně a hlášky(hajdula pajdula, nezájem). Od této pohádky jsem začal dlabat kysané zelí a zůstalo mi to do teď. herecké výkony jsou veskrze sympatické a Konvalinková byla ještě za kočku(Paulová je furt). 5 hvězd je asi fakt dost, ale když se vám něco pozitivně vryje do paměti napořád, tak odpustíte i malé mouchy a občas neuškodí přestřelit, v tomto případě určitě.(18.3.2008)

Taková pekelně-feministická disco pohádka. Ale je to pohodové koukáníčko(15.2.2010)

V dětství má oblíbená pohádka, nyní už jen vzpomínka. I když sušenou borůvku radši pořád nosím při sobě. Čert nikdy nespí...75%(14.7.2011)

Ta hudba a Jitka Molavcova, to je peklo. :-)(14.8.2008)

Ikdyž jde "pouze"o hodinovou televizní "pohádku",jde o zábavnou podívanou se skvělými songy,vtipnými hláškami a s nezapomenutelnou čtveřicí čertů.Preiss,Dvořák,Nárožný a Jirák-bravo.(31.10.2008)

Halóóó, tady je Luciper..... Tak se čerte snaž, uč se mariáš....a další nezapomenutelné songy. Jedna z nejpovedenějších hudebních "čertovských" pohádek. http://www.youtube.com/watch?v=UOEbnHGeC1o A čtveřice čertů Dvořák, Jirák, Nárožný a Preiss to jsou borci, kteří baští kyselý zelí, aby měli správný škleb.(16.5.2011)

Trochu podivně moderní pohádka, ale čerti z pekla druhé kategorie a písničky ji staví o příčku výš. Jo a zelí, to je nezapomenutelné.(14.11.2009)

Tohle je naprosto skoro dokonalá pohádka (ač moc pohádky tohoto typu moc nemusím). Trhlá hudba vynáší o jednu hvězdičku navíc. Pro mě dnes již klasická písnička: "Haló, tady je Lucifer!".(28.9.2008)

Mueheheee!! :) I lovin´it!! Za všechno může Mefiska! Mefiska! Mefiska!! :-D :) Doporučuji!! :)(1.11.2009)