Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice přijíždí dva muži s postřeleným kamarádem na zadní sedačce – ten záhy v nemocnici umírá. Muži tvrdí, že po nich stříleli myslivci, kteří si je spletli s pytláky. Petr Bach je dobře zná a při vyšetřování se musí vyrovnat se stíny vlastní minulosti. Podaří se mu společně s celým týmem zjistit, co se to ráno v lese stalo? (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi příjemné překvapení. Pachatel byl celkem jasný od začátku, ale policejní práce s osobním přesahem měla logický průběh. Navíc právě osobní linky byly nerušivé, dobře do děje zapadly. Herci v epizodních rolích byli navíc výborně vybráni. Potěšili mě především Bára Seidlová a Milan Šteindler. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slušný krimi příběh, který je napínavý až do konce. Sice divák tuší, že vrahem není ani jeden z Hofmannových kámošů a že asi jen tak jednoduché to s kamarády oběti nebude, ale přeci jen pořád nevíme jak a proč. Takže pátrání fakt super. Případ Jůlinka pořád na stejno, Batěk jde po Hilmerové jak slepice po flusu, má nějakého svědka tehdejší události, tak si ho chce vyslechnout. Jeden z nejlepších dílů obou sérií. ()

Reklama

brecht98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabší první epizodě nové série působí další případy velice zajímavě. Asi je to tím, že se tvůrci inspirovali skutečnými případy a to dodává na autenticitě. Herecké výkony slušné, a to i ve vedlejších rolích (v první sérii mi přišlo ve většině epizod obsazení vedlejších rolí celkem odfláknuté). 8/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama